PERCHEZIŢII la firmele de pază din București și Ilfov. Dosarul de evaziune fiscală îl vizează și pe soțul cântăreței Cristina Spătar

PERCHEZIŢII la firmele de pază din București și Ilfov. Dosarul de evaziune fiscală îl vizează și pe soțul cântăreței Cristina Spătar

Alin Ionescu, soțul Cristinei Spătar, este vizat de polițiști într-un dosar de evaziune fiscală
 Peste 80 de poliţişti efectuează zece percheziţii în București și Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt vizate persoane și societăți din domeniul serviciilor de pază și securitate.

Una dintre firmele vizate de anchetă, Shelter Security, aparține omului de afaceri Alin Ionescu, soțul cântăreței Cristina Spătar. Polițiștii efectuează percheziții și la domiciliul acestuia, relatează B1 TV. Potrivit unor surse citate de mediafax.ro, Ionescu și-ar fi convins mai mulți angajați și prieteni să înființeze firme, controlate în realitate tot de el, iar între acestea și Shelter Security ar fi fost încheiate mai mult tranzacții fictive de prestări servicii.

Potrivit sursei citate, suspecții au creat firme fantomă prin intermediul cărora efectuau tranzacții fictive pentru a scăpa de plata impozitelor. Valoarea facturilor false se ridică la 25 de milioane de euro, iar prejudiciul adus statului ajunge la 10 milioane de euro.

”În fapt, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, reprezentanţii unei companii prestatoare de servicii de securitate şi pază ar fi creat un circuit infracţional format din zece societăţi comerciale prin care ar fi fost evidenţiate tranzacţii fictive în perioada 2009-2012, în valoare de aproximativ 25.000.000 de euro”, se arată în comunicatul Poliției Române.

Cristina Spatar si Alin Ionescu s-au cunoscut in vara lui 2007, cu prilejul unei tranzactii imobiliare. Vedeta avea un apartament de vanzare. Cântăreața Cristina Spătar și afaceristul s-au căsătorit câteva luni mai târziu, în 2008 și au împreună doi copii, un băiat, Albert (3 ani), și o fetiță, Aida Maria (1 an). La nuntă, regina R&B a fost una dintre cele mai elegante  mirese. Ea a purtat o rochie de de 5.000 de euro şi sandale de 1.000 de euro. La rochie a asortat un colier de 1.000.000 de euro, o piesă unică, denumită „Inima Vendome”, deoarece  avea un contract de imagine cu firma de bijuterii.

Cristina Spatar povestea în urmă cu câteva luni la “Teo Show” ca sotul ei nu ii face declarații de dragoste, însă îi arăta iubirea pe care o poarta zi de zi, prin diferite gesturi. „Am un soț foarte atent și foarte drăguț. Nu uită niciodată când e ziua mea, când e Crăciunul.E atent și drăguț zi de zi, nu doar la ocazii speciale. Se întâmplă să mai vina cu câte un buchet mare de flori, chiar dacă nu e ziua mea. Nu e genul de barbat care să vorbeasca foarte mult. Foarte rar mi-a zis ‘Te iubesc, în schimb demonstrează. De-a lungul timpului a avut ocazia de multe ori să îmi arate că e alături de mine și că mă iubește”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...