ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 11 NOIEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 11 NOIEMBRIE

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești efectuează audieri marți într-un dosar de trafic de influență în care sunt implicați deputatul liberal Mircea Roșca și Gabriel Popescu, președinte PNL Azuga, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

* Directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Narcis Neaga, a declarat marți, într-o conferință de presă, că prejudiciul cauzat de nerezilierea la timp a contractului cu firma constructoare ROMSTRADE, care trebuia să modernizeze DN 67 C Transalpina, este de aproximativ 100 de milioane de euro.

* Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că a fost depusă o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca prin care cere să se verifice listele suplimentare de la primul tur al alegerilor prezidențiale.

* Consiliul Județean Gorj va participa, în perioada 13-16 noiembrie, la Târgul de Turism al României, eveniment organizat la Romexpo-București în cadrul căruia vor fi promovate proiectul "Redescoperă Gorjul", aflat în perioada de sustenabilitate și noul program turistic "Vino Acasă la Brâncuși", a declarat marți, într-o conferință de presă, purtătorul de cuvânt al instituției, Oana Paloș.

* Pensionarii vâlceni au ajuns să se împrumute cu sume din ce în ce mai mici, cel mai recent caz, fiind al unui bătrân care a solicitat de la CAR pensionari suma de 30 de lei, pentru a-și cumpăra medicamente, după cum a declarat marți, pentru AGERPRES, directorul instituției, Grigore Răban.

* Ambulanța Samaritanus din Târgu Mureș și Asociația Națională a Surzilor din România filiala Mureș au prezentat marți proiectul-pilot "SOS SURDO MUȚI", în baza căruia a fost pus la punct un sistem de comunicare și de avertizare în timp real, care poate da posibilitatea persoanelor cu deficiențe de auz și de vorbire să solicite ajutor de urgență, prin mesaje predefinite.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…