ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 5 DECEMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 5 DECEMBRIE

Credincioșii se vor putea ruga sâmbătă și duminică la racla cu moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia, care va fi depusă în fața Catedralei Arhiepiscopale din Curtea de Argeș.

* Curtea de Apel Constanța a decis, vineri, eliberarea din arest preventiv a președintelui suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, acesta urmând să fie judecat sub control judiciar în dosarul Centrul Militar Zonal Constanța. Pronunțarea Curții de Apel Constanța este definitivă.

* Tribunalul Constanța a stabilit, vineri, un nou termen pentru 30 ianuarie 2015 în procesul în care Mircea Băsescu și Marian Căpățână sunt judecați pentru trafic de influență și, respectiv, complicitate la trafic de influență. La următorul termen de judecată vor fi citați Sandu Anghel, zis Bercea Mondial și fiul acestuia, Florin Anghel.

* Senatorul liberal Cristian Bodea a declarat vineri că PNL trebuie să aibă pregătit un program de guvernare în orice moment, în condițiile în care Guvernul Ponta ar putea cădea oricând, iar noii miniștri să nu mai fie nominalizați 'pe bază de gașcă, prietenie, interes și pile', ci să fie selectați 'pe proiecte ministeriale''.

* Președintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat, vineri, că dacă Uniunea va ieși de la guvernare, nu-și va retrage toți secretarii de stat și nici șefii instituțiilor deconcentrate din teritoriu.

* Personalul medical de la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie 'Elena Doamna' nu este vinovat de malpraxis în cazul pacientei care în luna septembrie a născut un făt care era mort de mai bine de 24 de ore înainte de naștere, deși în momentul internării medicii i-au dat asigurări că acesta este în viață, a declarat vineri Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Iași.

* Peste 160 de persoane au ajuns de la camera de gardă la secția de ortopedie a Spitalului de Urgență Galați în ultimele 24 de ore, de când poleiul a transformat străzile în adevărate capcane de gheață, a declarat, vineri, Cătălin Țâmpău, medic UPU SMURD la Spitalul de Urgență Galați.

* Iubitorii sporturilor de iarnă pot schia, la acest sfârșit de săptămână, în stațiunea Straja, din Masivul Vâlcan, unde a nins în ultimele zile, iar stratul de zăpadă măsoară 35 de centimetri, a declarat vineri, pentru AGERPRES, șeful Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…