Un cunoscut om de afaceri din Timişoara s-a sinucis

Un cunoscut om de afaceri din Timişoara s-a sinucis

Un cunoscut om de afaceri din Timişoara s-a sinucis / FOTO: http://www.tion.ro/

Dorin Olar, un cunoscut om de afaceri din Timişoara, în vârstă de 47 de ani s-a sinucis. Dorin Olar era administratorul unei firme de transport. Apropiaţii lui spun că în ultima vreme era extrem de abătut, atât din cauza unor probleme financiare, cât şi din cauză că s-ar fi despărţit de soție, scrie tion.ro.

"Am fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Dumbrăviţa, a fost găsit decedat de administratorul casei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul s-ar fi sinucis cu arma deţinută legal de fiul său, un pistol cu proiectile de cauciuc.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele evenimentului, iar corpul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei", a declarat Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiş.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…