VIDEO-Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmărit penal pentru corupţie/Avocata lui Cioacă îl apără pe arhiepiscopul iubitor de PSD

VIDEO-Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmărit penal pentru corupţie/Avocata lui Cioacă îl apără pe arhiepiscopul iubitor de PSD

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmărit penal de DNA: „Este o reluare a unui dosar”
 Procurorii anticorupție au început urmărirea penală pe numele Arhiepiscopului. Teodosie Snagoveanu, un fan declarat al PSD, lângă liderii căruia a fost văzut în nenumărate rânduri, este apărat de avocata lui Cioacă, Maria Vasii.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie Sadoveanu, s-a prezentat vineri la sediul DNA pentru a fi audiat într-un dosar mai vechi, informează B1 TV.

La ieșirea din sediul DNA, acesta le-a spus jurnaliștilor că a fost chemat în legătură cu un dosar deschis în 2009.

„Este o reluare a dosarului din 2009, nu este decât o procedură pe baza noii conduceri”, a afirmat el, precizând că nu a înțeles exact în ce calitate a fost chemat la DNA.

„Lucrurile au fost lămurite și încheiate. Este foarte bine când ești acuzat fără să fie motive”, a mai spus Arhiepiscopul.

ÎPS a mai fost audiat, în 2009, într-un dosar de luare de mită şi complicitate la fals intelectual. Arhiepiscopul Tomisului este acuzat că ar fi solicitat bani şi cadouri unui tânăr care încerca să se înscrie ilegal la Facultatea de Teologie din Constanța, unde Teodosie este decan.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA

4 „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut” / Dezvăluiri fără perdea despre Putin făcute de Boris Johnson

5 Ucraina a pierdut inițiativa pe câmpul de luptă