Chirieac detonează BOMBA de la miezul nopții! Zăngăne CĂTUȘE la Guvern!

Chirieac detonează BOMBA de la miezul nopții! Zăngăne CĂTUȘE la Guvern!

Omul SIE, Bogdan Chirieac, cel la site-ul căruia, nu întâmplător, a declarat Dragnea că urmează retragerea OUG13, a lansat sâmbătă seara, în direct la Antena 3, un scenariu care ar cutremura din temelii scena politică. Potrivit acestuia, DNA urmează să acţioneze împotriva premierului Grindeanu, care ar urma să fie suspendat de preşedintele Iohannis.

„Luni, DNA va cere lui Iohannis începerea urmăririi penale față de primul ministru Sorin Grindeanu și alți miniștri. Suspendarea premierului de către Iohannis e iminentă!”, a afirmat Chirieac la Antena 3.

Vă reamintim că atât procurorul General cât și DNA au confirmat existența unui dosar legat de elaborarea OUG13. Mai mult, joi procurorii au ridicat documente de la Ministerul Justiției. Și, și mai mult, sâmbătă a apărut informația că OUG13 a fost redactată de Alina Bica.

Și un amănunt interesant: Grindeanu nu are imunitate. Noi v-am spus că protestele o să se mute la Casa Poporului. Se pare că SRI recuperează teren în războiul cu SIE...

NOTĂ/Dacă se confirmă numai jumătate din câte știm noi despre ceea ce s-a întâmplat, dar nu avem decât vorbe, va fi șocant...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...