VIDEO Mircea Nebunu, urmărit și de negăsit, live din Italia: Dați și voi un decret în România

VIDEO Mircea Nebunu, urmărit și de negăsit, live din Italia: Dați și voi un decret în România

Interlopul Mircea Băluș, zis Nebun, liderul clanului Sportivilor a făcut un nou live din Italia, în care a cerut să se dea un decret în România pentru a scăpa de pedeapsa pentru care, teoretic, e urmărit internațional.

Urmărit pentru executarea unei pedespe cu închisoarea în România, interlopul Mircea Nebunu duce o viață de huzur în Italia și nu se sfiește să facă live-uri din locații exotice și nici să ceară un decret pentru a se putea întoarce în țară, conform Newsweek.

Între timp, el apare în continare pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română.

"Plec cu vapoarele lui Abramovici. Trăiți-vă viața. Distrați-vă, fiți băieți cuminți, Cheltuiți banii, nu-i strângeți la ciorap că vine criză mondială, viața mea. O să vină criză mondială de mâncare. Vă iubesc pe toți.

Și dați și voi un decret în România, nu să beneficieze toți pedofilii, dar un decret cum au dat toate țările europene, merităm să dați un decret. Vă iubesc!

Eu și cu Dolce Ngabana stăm pe aicea, da? Să nu vă supărați pe mine, mă duc aici la cîrciuma din drum, cârciuma de la Louis Vuiton să mănânc o sardină. Vă pup!", a spus Mircea Nebunu într-un live pe Facebook făcut de pe coasta de veste Italiei, din Portofino.

Mircea Nebunu spune că și-a ispășit pedeapsa într-un parc de distracții

Interlopul Mircea Băluș, zis Nebunu, lider al clanului Sportivilor, urmărit internațional, a făcut un live în ia peste picior autoritățile din România. De altfel, el a organizat și câteva petreceri cu maneliști celebri, în Italia, la Milano, acolo unde locuiește acum.

"Pentru toți care îmi doriți răul, eu am început deja să-mi execut pedeapsa, eu cu tovarășul meu de celulă. Suntem amândoi aicea arestați, el e obosit, sforăie acuma.

Pentru toți ăștia care îmi doriți mie răul, trăiască familia voastră, să-l mâncați pe ăsta de nebun.

Dați distribuire puternică să vadă lumea că sunt la preson. Mai avem tre-patru luni și ne liberăm", spune Mircea Nebunu într-un live făcut în fața unei celule în care se află un manechin închis, într-un parc din Italia, arată, în exclusivitate Newsweek România .

Mircea Nebunu are de executat un an de închisoare în România și este urmărit internațional după ce a plecat din țară înainte de pronunțarea pedepsei.

A fost reținut la Milano, acum câteva luni, apoi a fost eliberat de autoritățile italiene.

De atunci, Mircea Nebunu nu s-a sfiit să organizeze petreceri cu maneliști celebri, anunțate din timp pe rețelele de socializare.

La aceste petreceri a participat și fratele său, Vali Nebunu, și el urmărit internațional pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!