7 minuni ale apei: beneficiile nebanuite asupra organismului si a siluetei

7 minuni ale apei: beneficiile nebanuite asupra organismului si a siluetei

Apa te mentine suplu

Atat pentru cei care vor sa-si mentina silueta, caci si celor care incearca sa slabeasca, apa le vine in mare ajutor. Apa revigoreaza metabolismul, il pune in miscare accelerand arderile si ajuta la mentinerea prelungita a senzatiei de satietate. Persoanele cu kilograme in plus care obisnuiesc sa consume alfel de lichide zilnic, sucuri, cafea in exces, ar trebui sa le inlocuiasca cu apa. Sa-si inceapa ziua cu o ceasca de cafea si in rest, ori de cate ori sunt tentati sa bea un pahar de suc, sa opteze pentru apa. Mai mult, un pahar de apa baut inainte de masa ajuta la slabit, pentru ca favorizeaza reducerea cantitatii de mancare ingerata, precum si prelungirea senzatiei de satietate.

Apa te energizeaza

Multe persoane care se simt, pur si simplu, sleite de puteri, care apeleaza la mancare pentru a se energiza, nu-si dau seama de fapt ca ele sunt, in realitate, doar deshidratate. Deshidratarea duce la o stare de oboseala. Daca bei apa, iti ajuti inima sa pompeze sange mai eficient. Mai mult, apa contribuie la o mai buna transportare a oxigenului din sange, a nutrientilor la celule.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Ce se întâmplă în China?

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990