700 de pasageri blocați într-un tren Eurostar Londra-Paris timp de opt ore

700 de pasageri blocați într-un tren Eurostar Londra-Paris timp de opt ore

Circa 700 de pasageri ai unui tren Eurostar pe relația Londra-Paris au fost blocați timp de opt ore în noaptea de duminică spre luni în nordul Franței, după ce în locomotivă s-a declanșat un incendiu, susțin surse concordante citate de AFP.

Garnitura s-a oprit duminică în jurul orei 21.00 (20.00 GMT) la sud de Arras, 'după ce un incident electric s-a produs într-o locomotivă provocând un incendiu', informează Eurostar într-un comunicat.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. 'Nu a existat niciun rănit', au indicat salvatorii veniți la fața locului.

Problema electrică a dus la o întrerupere a furnizării de curent electric, ceea ce i-a lăsat pe pasageri în întuneric, a precizat Eurostar, confirmând mărturiile pasagerilor pe Twitter.

'Două locomotive diesel au venit apoi pentru a tracta trenul până în gara din Arras, unde pasagerii au fost transferați într-un alt tren Eurostar', menționează compania.

Călătorii, care inițial trebuiau să sosească la Paris la 20:47 (19:47 GMT), au ajuns în capitala Franței în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei locale 04:30 (03:30 GMT).

AGERPRES/(AS — autor: Florin Ștefan, editor: Gabriela Ionescu, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

5 Oligarhii ruși au pierdut 7 miliarde de dolari într-o singură zi!