„A fost cireașa de pe tortul grețos”/Octavia Geamănu anunță că a fost dată afară de la Antena 1

„A fost cireașa de pe tortul grețos”/Octavia Geamănu anunță că a fost dată afară de la Antena 1

Cunoscuta prezentatoare Octavia Geamănu (39 de ani) a anunțat pe rețelele sociale că a fost concediată de Antena 1 , după 18 ani de muncă la postul de televiziune și după 9 luni în care s-a aflat în conflict cu șefii postului.

În vara anului trecut, Octavia Geamănu a fost înlocuită la Observatorul de weekend cu Irina Ursu, fără să fie anunțată despre această schimbare. Prezentatoarea a decis să dea în judecată televiziunea și a continuat să meargă de luni până vineri la muncă.

„Cert e că s-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Și chiar așa mă simt, liberă. Mare lucru”, a menționat acum Octavia Geamănu, într-un mesaj mai lung postat pe Instagram.

„Concedierea produsă azi are motivație disciplinară în viziunea unora, momentul în care mi-a fost înmânată decizia a fost cireașa de pe tortul grețos, drept răsplată pentru fidelitate, dedicare, implicare, muncă etc.

Partea bună e că odată cu această concediere am ieșit din acest nod fără vreun regret, cu maximă încredere în Dumnezeu și în destin, în avocații mei de nota zece și în instanță, desigur, că așa-i uneori în viață”, a mai spus jurnalista, precizând că va continua să-și caute dreptatea în instanțe.

View this post on Instagram

A post shared by Octavia Geamanu (@ogeamanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

3 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...