A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

Omul de afaceri Peter Imre, în vârsta de 60 de ani, a murit vineri seară, 2 iunie, într-o clinică din Bucureşti.

Pe numele adevărat Petre Imre, acesta s-a născut în Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, și a deținut mai multe funcții importante în diverse companii din România, printre care Philip Morris și Adevărul Holding.

Peter Imre s-a stins din viaţă după o lungă luptă cu cancerul.

Acesta a fost căsătorit cu Marina Meleșcanu, fiica fostului ministru de Externe Teodor Meleșcanu.

Peter Imre şi-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta. În perioada 1988-199 a lucrat pentru Phillip Morris, ca şi consultant de marketing. După această perioadă au urmat 5 ani în care a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria. În anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding.

De numele său sunt legate mai multe scandaluri, printre care disputa pe care a avut-o cu Dinu Patriciu, fostul său patron de la Adevărul Holding. Patriciu a fost executat silit de Imre pentru suma de 80.000 de euro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!