Accident produs de o șoferiță, cadru militar, cu o alcoolemie de peste 1,7 mg/l alcool pur în aerul expirat

Accident produs de o șoferiță, cadru militar, cu o alcoolemie de peste 1,7 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un biciclist a fost lovit, marţi seară, de o maşină în Vatra Dornei, suferind leziuni la cap. Autoturismul era condus de o femeie, cadru militar, care avea o alcoolemie de peste 1,7 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferiţa a părăsit locul accidentului.

Potrivit Radio Dorna, marţi seară, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, un bărbat de 65 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, pe lângă bicicletă, a fost lovit de o maşină condusă de către o femeie în vârstă de 31 de ani.

În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, iar şoferiţa a părăsit locul accidentului.

Femeia a fost găsită la câteva sute de metri de locul accidentului şi, potrivit martorilor citaţi de Radio Dorna, dormea cu capul pe volan.

Poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentraţie de 1,72 mg/ l alcool pus în aerul expirat.

Şoferiţa este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa- Năsăud.

În cauză se efectuează cercetări pentru "conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate", "vătămare corporală" şi "părăsirea locului accidentului", cercetarile urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

2 Ăsta e ăla care l-a „livrat” pe Buzatu

3 Rareș Bogdan / Am putea controla minuțios, fără grabă, 2-3 zile, toate camioanele și trenurile cu destinația Austria, să nu scape cumva vreun migrant i…

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 „Mama de 65 ani și-a găsit boyfriend de 42”