Acest PERSONAJ SLINOS încă are DATORIE la stat de 232 de milioane de lei!

Acest PERSONAJ SLINOS încă are DATORIE la stat de 232 de milioane de lei!

În ce țară trăim, oameni buni! Cum poate ajunge o persoană fizică să acumuleze astfel de datorii fără să fie băgată în seamă? Fără să i se confiște nimic, fără să i se pună popriri pe toate conturile, fără să treacă să dea cu subsemnatul pe la toate instituțiile care ar avea un cuvânt de spus?

Cum poate fi lăsat să candideze pentru o funcție publică în aceste condiții?

Pe “lista neagră” a ANAF se regăsesc în continuare nume sonore de pe lista precedentă afișată pe 17 mai. Cu o restanță de 232 de milioane de lei, topul este condus de primarul sectorului 3, Robert Negoiță, urmat de George Becali cu 9,7 milioane de lei.

Locurile trei și patru sunt ocupate de soții Ciorbea cu restanțe de 193.869 lei și 373.693 lei.

Pe locul cinci se clasează fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici cu o datorie de 56.861 lei. Față de lista precendentă, acesta a mai plătit o parte din restanța către stat, atunci avea o restanță de 74.000 de lei.

Peste 60.000 de datornici la Fisc şi-au plătit restanţele în ultimele trei luni. Printre ei şi Regele Mihai care şi-a achitat datoria de peste 4 milioane de lei. La jumătatea anului, peste 126.000 de români nu-şi plătiseră dările către ANAF.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”