Adrian Mutu - ''Speram să începem cu victorie, dar nu a ieșit''

Adrian Mutu - ''Speram să începem cu victorie, dar nu a ieșit''

Atacantul Adrian Mutu, care a debutat vineri la ASA Târgu Mureș, în meciul pierdut cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal, a declarat că spera într-o victorie. "Speram să începem cu victorie, dar nu a ieșit. Am avut mai multe ocazii, meritam cel puțin un egal. A fost un meci dificil. Asta e, la următorul meci ne ducem să câștigăm'', a spus Mutu Dolce Sport.

Adrian Mutu a intrat în teren în minutul 48, în locul lui Laurențiu Buș.

Fotbalistul a mai precizat: ''Am hotărât împreună cu domnul Grigoraș să nu intru de la început, știam ca va fi un meci încrâncenat, mai ales în prima repriză, cred că a fost alegerea potrivită. Cred că sunt 60-70 la sută pregătit, sper ca la următorul meci să fiu și mai bine. Nu regret că nu am mers la Pandurii. Mă simt bine la ASA, o sa vedeți că pe viitor, ASA o sa joace altceva".

Pandurii Târgu Jiu a învins-o în deplasare pe vicecampioana ASA Târgu Mureș, cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, în primul meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...