Adrian Mutu - ''Speram să începem cu victorie, dar nu a ieșit''

Adrian Mutu - ''Speram să începem cu victorie, dar nu a ieșit''

Atacantul Adrian Mutu, care a debutat vineri la ASA Târgu Mureș, în meciul pierdut cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal, a declarat că spera într-o victorie. "Speram să începem cu victorie, dar nu a ieșit. Am avut mai multe ocazii, meritam cel puțin un egal. A fost un meci dificil. Asta e, la următorul meci ne ducem să câștigăm'', a spus Mutu Dolce Sport.

Adrian Mutu a intrat în teren în minutul 48, în locul lui Laurențiu Buș.

Fotbalistul a mai precizat: ''Am hotărât împreună cu domnul Grigoraș să nu intru de la început, știam ca va fi un meci încrâncenat, mai ales în prima repriză, cred că a fost alegerea potrivită. Cred că sunt 60-70 la sută pregătit, sper ca la următorul meci să fiu și mai bine. Nu regret că nu am mers la Pandurii. Mă simt bine la ASA, o sa vedeți că pe viitor, ASA o sa joace altceva".

Pandurii Târgu Jiu a învins-o în deplasare pe vicecampioana ASA Târgu Mureș, cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, în primul meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

4 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

5 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!