Aer condiționat pentru zilele toride de vară

Aer condiționat pentru zilele toride de vară

Vara este aproape și temperatura aerului este în creștere. Un aparat de aer condiționat este indispensabil dacă locuiești într-o zonă caldă sau dacă vrei să păstrezi casa răcoroasă în timpul lunilor de vară. Am căutat cel mai bun aparat de aer condiționat pentru tine, în funcție de cele mai bune opțiuni de pe piață, evaluându-le eficiența, ușurința de instalare, nivelul de zgomot, valoarea și gama de setări. 

Pentru a alege aparatul de aer condiționat potrivit, trebuie să măsori lungimea și lățimea unei încăperi și să calculezi în metri pătrați. Să presupunem că este o cameră de 3 metri pe 3,5 metri. Înmulțești cele două pentru a obține o cameră de 150 de metri pătrați. În funcție de dimensiunea camerei poți afla valoarea BTU necesară pentru a răci acea zonă a casei.

Aparatele de aer condiționat sunt clasificate în BTU, iar clasificarea BTU determină capacitatea de răcire pe metrul pătrat al zonei care urmează să fie răcită. Un număr mai mare BTU indică un aer condiționat puternic, dar care va consuma și mai mult.

Aer condiționat portabil

Scapă de micul șantier din casă și alege un aer condiționat portabil. Alege un model care răcește, ventilează și dezumidifică aerul. Potrivit pentru birouri, camera de zi și chiar spații comerciale, acesta îmbunătățește calitatea aerului, ca tu să te poți bucura de un aer curat. Cu aerul condiționat portabil te bucuri de aer rece vara și de o temperatură optimă iarna.

Mulți oameni folosesc aparatul de aer condiționat portabil pentru răcirea temporară a unei încăperi sau în cazul în care montarea unuia central nu este posibilă. Acesta are aceleași funcții ca și aerul condiționat obișnuit și vine cu toate componentele de refrigerare într-o singură cutie compactă. 

Ventilatorul său ajută la evaporarea umidității condensate din interiorul unității. Alte unități pot avea un rezervor pentru a capta apa condensată și trebuie golit periodic. Acest lucru este destul de diferit față de o unitate montată la fereastră, unde umiditatea condensată se scurge pur și simplu pe sol.

Aer condiționat cu wi-fi

În zilele umede de vară, te vei bucura de aerul condiționat care elimină căldura sub forma apei și poți direcționa aerul rece exact acolo unde dorești. În plus, aparatul de aer condiționat vine cu o telecomandă cu funcții complete care îți permite să schimbi modul sau seta temperatura indiferent unde te afli. Poți utiliza chiar și comenzi vocale simple prin intermediul Google Assistant dacă ai un model de aer condiționat smart.

Setează temperatura ideală în casă oriunde te-ai afla. Funcția Wi-fi îți permite accesul de oriunde. Cum ar fi să ajungi acasă după o zi obositoare, de ore petrecute în trafic și de mers pe jos prin soare pentru găsirea unui loc de parcare, și să te întâmpine un aer plăcut, răcoros, perfect pentru a te destinde?

Îndepărtează excesul de umiditate din casă! Aparatele de aer condiționat dotate cu funcția dezumidificare te ajută în zilele toride de vară când aerul din casă este excesiv de umed. Poți activa această funcție fără a mai porni funcția de răcire a aerului condiționat. Economisești energie electrică și de bucuri de aer curat, te bucuri de un mediu sănătos.

Instalare aer condiționat

Dacă vrei să preîntâmpini disconfortul zilelor de vară, instalează-ți aerul condiționat atunci când cererea nu este atât de ridicată. Cu o programare prealabilă, te poți bucura de aer răcoros în 3-5 zile, igienizare sau umplerea cu freon a aerului deja existent.

Instalarea se va face respectând legislația în domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stâlpi de beton și nu se execută lucrări care pun în pericol rezistența clădirii și siguranță membrilor echipei de instalare).

Nu lăsa vara să te ia prin surprindere și apelează la o echipă de profesioniști!

Frigider

În casă este un aer plăcut, însă ai nevoie și de o băutură răcoritoare. Frigiderul vechi dă semne că este timpul să fie schimbat. Ce frigider să aleg? este întrebarea care ne poate descuraja atunci când vrem să cumpărăm un frigider nou. Am pregătit o listă cu cele mai căutate frigidere și opțiunile acestora.

Dacă unii preferă să-și cumpere o combină frigorifică, alții aleg și opțiunea unui mini frigider. Acesta este ușor de incorporat atât în bucătărie, cât și în living. Băutura preferată este mereu rece și la îndemână cu ajutorul mesei frigorifice smart. O piesă de mobilier cu aspect minimalist, dotată cu wi-fi și cu două difuzoare.

Pentru o bucătărie modernă ai nevoie de un frigider incorporabil, ușor de asortat cu stilul mobilierului ales. Alege frigiderul în funcție de componența familiei tale, spațiul în care va fi instalat și funcțiile acestuia. Un frigider side by side cu dozator incorporat sau unul care face cuburi de gheață va fi pe placul famililor cu mai mulți membri, dar și preferatul burlacilor.

Frigider no frost

Frigiderele no frost au acum o nouă tehnologie: NeoFrost dual cooling. Răcirea se realizează prin intermediul curenților de aer ventilați ce acționează independent în cele 2 compartimente. Tehnologia previne amestecarea mirosurilor și ajută la distribuirea uniformă a umidității, iar temperatura din interior nu este afectată după deschiderea ușii. Aceasta se restabilește rapid și se menține permanent.

Tehnologia No Frost împiedică formarea gheții în congelator. Alimentele se păstrează în stare proaspătă timp îndelungat, fără a se usca, iar mirosurile neplăcute nu se vor mai răspândi în congelator.

Pregătește-te de vară și bucură-te de zilele însorite! Alege un aer condiționat și un frigider care să-ți ofere starea de bine de care ai nevoie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”