Afaceristul care făcea sex cu minore a fost arestat preventiv/Cică și filma scenele de sex

Afaceristul care făcea sex cu minore a fost arestat preventiv/Cică și filma scenele de sex

Laurenţiu Maronidis, omul de afaceri din Târgu Jiu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore de 15 ani , a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Sentinţa a fost dată de către Judecătoria Târgu Jiu şi poate fi contestată.

Momentele intime au fost filmate de camerele de supraveghere, la care doar afaceristul avea acces. Iar unele imagini ar fi apărut pe internet. Aşa că acesta este bănuit şi de pornografie infantilă. Totul s-a petrecut în perioada 11-23 august, iar fetele susţin că ar fi fost drogate. Culmea, omul de afaceri era prieten cu familiile celor două tinere şi se cunoşteau de ani buni.

Scandalul a izbucnit, după ce părinţii au fost contactaţi de cunoscuţi spunându-le că fetele lor apar în acele imagini. Potrivit medicilor legişti, una dintre adolescente era virgină în momentul incidentului. Actele sexuale au avut loc în mai multe rânduri.

„La data de 30 august,poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada 12‐23 august a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani,din municipiul Târgu Jiu şi oraşul Turceni.

În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Tatăl uneia dintre minore lucrează la cabinetul parlamentar al deputatului Gheorghe Pecingină şi era prieten cu Laurenţiu Maronidis, astfel că venea frecvent cu fiica sa la piscină.

De asemenea, conform unor surse, omul de afaceri ar fi depus şi el o plângere penală pentru şantaj şi ameninţare, după ce ar fi primit anumite telefoane.

Ar fi pus intenţionat imaginile în care face sex cu minorele pe Internet

Adrian Mihuţoiu, cunoscut sub porecla „Parfum“, tatăl uneia dintre victime, spune că omul de afaceri ar fi distribuit în mod intenţionat imaginile cu scenele de sex care au fost înregistrate cu ajutorul unor camere de supraveghere: „Eu nu cred că nu ştia că acele camere video nu ştia că «bat» în acea direcţie. Ar fi putut să le oprească. El ştia ceea ce face. Imaginile sunt surprinse de camere de supraveghere video şi au ajuns în spaţiul public, fiind distribuite de el. Din ce am înţeles de la nişte surse, astfel de filmări cu minore în ipostaze indecente se vând pe bani. Am auzit mai multe persoane că ar fi văzut pe internet acele filmări, dar momentan, nu ştiu nimic concret. Nu ştiu pe ce site. Pe mine m-a anunţat mama fetei. Era într-o stare foarte rea. Ulterior, am aflat ce s-a întâmplat şi am rămas blocat, mai ales că ne ştiam de ani buni“.

Prieteni de familie

„Am văzut cu mare greu un mic fragment şi nu am mai putut să mă uit. Eu ieşeam zilnic cu ea. Dar exact de când s-a întâmplat, nu m-a mai contactat. Eu neştiind nimic, în ziua când s-a dus la piscină, m-a sunat, mi-a spus că se duce cu prietena ei. Mai mult nu aveam ce să ştiu ce avea să se întâmple. Era 21.30, chiar 22.00, toate piscinele erau închise, ulterior să aflu că ele erau închise acolo de acel om. Sunt convins că mai există şi alte victime. Nu ştiu nimic de acel coctail, le dădea sucuri, în limonadă le punea votcă. Şi dacă erau conştiente, erau sub presiunea lui să bea, a povestit tatăl uneia dintre victime.

„Bineînţeles că ne cunoşteam şi ne cunoaştem de peste 30 de ani. Fata mea a crescut acolo, de la vârsta de 3 ani merge acolo la acea piscină. Am aflat de la anchetatori că fata mea a consumat acolo limonadă cu absint, frappe cu rom. Ea a realizat ulterior ce s-a întâmplat şi îşi aduce aminte vag şi frânturi din toată această poveste”, a declarat tatăl celei de-a doua victime.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu