Alain Delon asistă la funeraliile actorului Jean-Paul Belmondo

Alain Delon asistă la funeraliile actorului Jean-Paul Belmondo

La funeraliile lui Jean-Paul Belmondo, unul dintre cei mai importanţi actori francezi din ultimul secol, participă un alt star al cinematografiei din Franţa, bunul lui prieten Alain Delon, care, sprijinit într-un baston, a sosit vineri la biserica Saint-Germain-des-Prés din Paris, relatează EFE.

Alain Delon, în vârstă de 85 de ani şi considerat timp de mulţi ani "rivalul de moarte" al lui Belmondo, a venit însoţit de unul dintre fiii lui, Anthony Delon.

Veteranul actor francez, având dificultăţi mari de deplasare, a zâmbit atunci când fotografii i-au cerut să îşi scoată masca sanitară.


Foto: (c) IAN LANGSDON/EPA


Alain Delon nu a putut să asiste la omagiul naţional adus joi de autorităţile franceze actorului Jean-Paul Belmondo la Domul Invalizilor din Paris, în frunte cu preşedintele ţării, Emmanuel Macron.

Luni, când presa franceză a anunţat decesul lui Jean-Paul Belmondo la vârsta de 88 de ani, Alain Delon s-a declarat "complet distrus" şi a spus că "nu ar fi fost deloc rău" dacă "ar fi plecat amândoi împreună".

La câteva minute după sosirea lui Alain Delon, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Belmondo a fost transportat în biserică, în mijlocul aplauzelor a sute de persoane care s-au reunit în jurul lăcaşului de cult pentru a asista la funeraliile private ale regretatului actor, care au loc în exclusivistul arondisment VI din Paris. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Așa o fi?

3 Zvon...

4 Zvon...

5 Așa o fi?