Alertă! Un bărbat care se plimbă cu o trotinetă prin Bucureşti înţeapă cu un cuţit trecătorii. Una dintre victime a ajuns la spital

Alertă! Un bărbat care se plimbă cu o trotinetă prin Bucureşti înţeapă cu un cuţit trecătorii. Una dintre victime a ajuns la spital

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1”, se arată într-un comunicat al autorităţilor.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul structurilor menţionate, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...