ALERTĂ Dragnea, lașul dracului, și-a pus măscăriciul să-l atace pe Rareș Bogdan! Încep să vină cifrele din teritoriu, flaușatule?

ALERTĂ Dragnea, lașul dracului, și-a pus măscăriciul să-l atace pe Rareș Bogdan! Încep să vină cifrele din teritoriu, flaușatule?

ALERTĂ Dragnea, lașul dracului, și-a pus măscăriciul să-l atace pe Rareș Bogdan! Încep să vină cifrele din teritoriu, flaușatule? Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza violent fata de demersul PNL de a depune plangere penala impotriva conducerii PSD. El il ataca, de asemenea, si pe Rares Bogdan, primul pe lista PNL la europarlamentare, relatează  Aktual24.ro .

„Este o aberatie, ceea ce fac ei nici nu merita un raspuns logic. Sunt o gasca de delatori, de denuntatori, de plangaciosi, specializati in a aplauda tot ce inseamna abuz, incalcarile drepturilor si libertatilor si sunt fanii tovarasilor Lazar si Kovesi. Cu astfel de personaje ce tip de dialog poti sa ai, ce tip de explicatie pe vreun subiect poti sa le dai? Cum te poti intelege cu astfel de oameni? Nu poti decat sa ii ignori si in acelasi timp sa arati cu degetul catre ei ca sa inteleaga toata Romania cam cu ce fel de personaje ne luptam pentru tara asta”, a declarat Codrin Stefanescu pentru stiripesurse.ro.

Catalogat drept „mascariciul lui DRagnea” de fostul lui sef, Victor Ponta, Codrin Stefanescu spune despre Rares Bogdan ca este „circar”.

„Ei nu sunt decat niste pioni ai unui sistem odios si actioneaza exact cum vin ordinele, adica voteaza impotriva propriei tari la Bruxelles, scriu scrisori mincinoase impotriva propriei tari si le trimit oficialilor europeni, isi injura poporul in orice fel de intalnire internationala, fac plangeri la Parchete si la DNA impotriva Guvernului si a premierului pe teme de politica externa cum ar fi ambasada din Israel, aplauda la scena deschisa pe toti tortionarii si danseaza in piata publica cu cei de la #rezist sau stau ca Orban in genunchi in fata Codrutei ca sa-i inchida dosarul. Si oamenii astia, impreuna, cu circarul, nu jurnalistul, Rares Bogdan, vor sa culeaga voturi de la romani pentru ce? Ca sa continue sa faca astfel de lucruri absolut odioase in viitor? Asta e intrebarea pe care ne-o punem. Romania trebuie sa aleaga intre un partid romanesc 100%, patriot, care se bate pentru tara lui si asta este PSD si pe partea cealalta, asa-zisa dreapta, o pleiada de partidulete create de sistem”, a mai declarat secretarul general PSD.

PNL a anuntat, joi, ca depune plangere penala la DNA impotriva PSD pentru contractul incheiat cu Posta Romana.

”La ora 13.00, la Directia Nationala Anticoruptie, purtatorul de cuvant al PNL Ionel Danca si vicepresedintele OPV3 a PNL (Organizatia de Pensionari si Persoanelor de varsta a treia), Mihai Toti, vor depune sesizarea in legatura cu contractul PSD-Posta Romana”, arata un anunt al PNL.

Partidul National Liberal a anuntat zilele trecute ca va da in judecata Partidul Social Democrat pentru „transformarea Postei Romane intr-o filiala a PSD”, a anuntat luni presedintele formatiunii, Ludovic Orban.

El s-a referit la incheierea unui protocol intre PSD si Sindicatul Liber din Posta Romana, in urma caruia factorii postali vor fi obligati sa distribuie materiale de campanie pentru social-democrati si a prezentat un document in acest sens.

„Vom da in judecata PSD pentru o mizerie inimaginabila pe care a comis-o folosind Posta Romana”, a anuntat Orban la finalul Biroului Executiv al PNL.

El a prezentat o comunicare din partea presedintelui Sindicatului Liber din Posta Romana, Matei Bratianu, catre filialele sindicatului, in care anunta ca s-a luat decizia in Comitetul executiv sindical sa incheie un protocol cu PSD.

„Pretul transformarii Postei Romane de catre Dragnea si liderul sindicatului din Posta Romana este cuprins in aceasta comunicare in care domnul Bratianu spune ca trebuie sa incheie acest protocol cu PSD pentru ca va fi promovat un act normativ pentru introducerea personalului de distribuire pedestra si a celui care lucreaza permanent de noapte in categoria personalului care lucreaza in conditii speciale. (…)

Sa transformi aceasta posibila reglementare in sprijinul angajatilor din Posta Romana intr-o forma de mita pe care o da PSD, prin intermediul lui Bratianu, catre angajatii Postei Romane, deja frizeaza penalul. (…) Acest protocol arata, practic, transformarea sindicatului si a Postei Romane intr-o filiala a PSD, lucru pe care noi nu putem sa-l acceptam.

Azi, maine si poimaine factorii postali sunt obligati ca, odata cu distribuirea pensiei, sa inmaneze catre fiecare pensionar aceasta mizerie ordinara, aceasta fituica imunda plina de minciuni gogonate, care este dovada cea mai clara ca, de fapt, partidul de guvernamant s-a transformat intr-o masinarie de dezinformare si de aruncare pe piata a unor minciuni inimaginabile despre PNL si, evident, despre porcariile pe care le fac ei”, a afirmat liderul PNL.

El a sustinut ca materialul de campanie va fi distribuit de fiecare factor postal dupa ce acesta „este obligat sub semnul amenintarii pierderii locurilor de munca” sa faca acest lucru.

Orban a mai dezmintit in context afirmatiile conform carora PNL vrea sa opreasca toate ajutoarele pentru pensionari si bolnavi de cancer si alte categorii vulnerabile, dar si ca liberalii s-au opus majorarii alocatiilor pentru copii. „O asemenea minciuna n-a indraznit nimeni sa spuna despre PNL”, a adaugat presedintele PNL.

La solicitarea Ziare.com, Posta Romana a comunicat ca distribuirea materialelor electorale ale PSD s-a facut in baza unui contract pentru care partidul condus de Liviu Dragnea a si platit aproape 1 milion de lei.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”