ALERTĂ Moment-CHEIE! Percheziția informatică a telefoanelor lui Gheorghe Dincă se va face mâine, la Caracal

ALERTĂ Moment-CHEIE! Percheziția informatică a telefoanelor lui Gheorghe Dincă se va face mâine, la Caracal

Moment-CHEIE! Percheziția informatică a telefoanelor lui Gheorghe Dincă se va face mâine, la Caracal.
 
Anchetatorii crimelor de la Caracal vor face mâine percheziția informatică a celor trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă, au afirmat pentru  G4Media.ro surse judiciare. Perchiziția va avea loc în prezența lui Dincă și a avocatului acestuia.

Inițial, procurorii intenționau să efectueze percheziția la București, însă ulterior au regândit strategia.

În timpul cercetării la casa lui Gheorghe Dincă, procurorii au descoperit trei telefoane, toate cu cartele pre-pay.

Vineri au fost găsite și telefonul Alexandrei Măceșanu și cartela SIM. Potrivit surselor G4Media.ro, acestea au fost identificate înt-un parc din Caracal, la circa 3 kilometri de locuința lui Gheorghe Dincă, principalul suspect că răpit-o, violat-o și ucis-o pe minora de 15 ani. Telefonul și cartela erau aruncate la distanță mare unul de celălalt, iar Dincă i-a condus de bunăvoie pe anchetatori la locul în care le aruncase.

Sâmbătă dimineaţă, DIICOT a anunţat că, în urma testelor ADN, anchetatorii au ajuns la concluzia că profilul genetic găsit în curtea lui Dincă aparține unei singure persoane, Alexandra Mihaela Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în urmă cu o săptămână.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...