ALERTĂ Rareș Bogdan, text-ȘOC despre Toader, „nevertebratul care și-a demonstrat adecvarea oferind pe tavă stăpânilor reduta DNA”

ALERTĂ Rareș Bogdan, text-ȘOC despre Toader, „nevertebratul care și-a demonstrat adecvarea oferind pe tavă stăpânilor reduta DNA”

ALERTĂ Rareș Bogdan, text-ȘOC despre Toader, „nevertebratul care și-a demonstrat adecvarea oferind pe tavă stăpânilor reduta DNA”.

Ce a scris jurnalistul pe Facebook:

„Cum a apărut Tudorel Toader?

Pentru paralizarea punctelor strategice de pe lanțul justiției, Liviu Dragnea avea nevoie de un shooter cu eficiența lui Carlos și coloana vertebrală a unui calamar. L-a servit colegul Călin: am eu un băiat, e mai fidel ca Mița Baston! Președintele PSD nu se gândea că sub profilul universitarului adus (de Dreapta!!) de la Iași, cu alură de om echilibrat în fostul CCR (cunoscătorii știu ce înseamnă: dispus la orice), va obține și o metresă, dar și un lacheu cu vise de preamărire – președinte al României sau comisar european pe Justiție. Și ca orice slugă ce visează să parvină și își asigură veșnicie, nevertebratul și-a demonstrat adecvarea oferind pe tavă stăpânilor reduta DNA, prin împingerea în față a unui fidel al Grupului de la Constanța reprezentat de puternicul Deliorga, conexat cu la fel de potenta Lia Savonea.

Alura de universitar era foarte utilă: trebuia să mai amorțească vigilența publicului. Când auzi că un înalt reprezentant al mediului academic se vinde pe 2 lei unui analfabet cu pământ sub unghii ești tentat să șovăi. Prin urmare scade și durata de la informație la revoltă. Adică exact timpul necesar grupului infracțional organizat care confiscă România să mai înfingă un stilet în genunchiul pe care justiția îl administra în măselele corupților. A, că ne-am prins noi între timp că la pachet cu alura intelectuală a venit și imaginea trădătorului, a farseurului, a românului balcanic absolut, a decăderii pe toate planurile moralei, ne-am prins, și? Dragnea a folosit toți timpii în care ne-am mirat de cutezanța sa pentru a distruge anticorpii lui Saint-Just, pentru a dezlega Justiția de la ochi. A făcut-o cu ajutorul unui impostor, a unui carierist nesimțit care se ascunde în spatele graiului moldovenesc fără să-i pese că face de rușine Iașiul intelectual, că dinamitează cultura Moldovei. Cu asemenea pedigree, nu m-ar mira să deschidă lista la europarlamentare...

Acest individ care se dă cărturar îi face până și pe Nicolicea, Iordache și Șerban Nicolae să se rușineze de limitele ticăloșiei lor. Este o reminiscență a bolșevismului oportunist, care nu dă 2 bani pe știință și mediul academic atunci când are un stăpân generos. Mâna stângă a lui Dragnea, folosită de șeful PSD să se scarpine, distruge țara la nici 30 de ani de la speranța că era comunistă s-a încheiat.

Și totul este posibil deoarece poporul pesedist a amorțit, a murit (dacă a fost cândva viu), a intrat în criostază pentru 100 de ani. L-a luat Dragnea pe Tudorel în Deltă și l-a convins să dea Amnistie și Grațiere? Înseamnă că vine iertarea tuturor, uitarea. Doar că odată cu asta, România poate fi la rândul ei uitată. De sub cenușă, țara cuprinsă de iarna nucleară nu se va mai ridica.

Fac un apel la rațiune! Stimați tovarăși, căutați în acest partid mare câteva conștiințe, băgați-le capul într-un butoi cu gheață, treziți-vă! Altfel nu veți distruge doar PSD, ci și România. Puteți trăi cu așa ceva pe conștiință? Știți ce dramă trăiesc în Apuseni urmașii celor care l-au trădat pe Horea?” 

(Va rog distribuiti masiv! Primul Text pe acest an)


Citește și:

populare
astăzi

1 El este interlopul care a închis Taverna Racilor. A făcut toxiinfecție și l-a reclamat pe Pescobar

2 Ion Țiriac, despre cazul Halep: „A făcut o greșeală, una singură. Dacă nu știa, e foarte trist”

3 „Sunt dezgustată” / Andreea Antonescu, după ce ar fi fost refuzată de Cătălin Bordea

4 „Mai degrabă, era așa adoptată să zic” / Prima declarație oficială a băiatului lui Buzatu despre amanta baronului PSD

5 Liderul PSD, avalanșă de gafe și minciuni în emisunea lui Gâdea, la Antena 3