Am primit această informare despre 10 august. O facem publică și o punem la dispoziția procurorilor

Am primit această informare despre 10 august. O facem publică și o punem la dispoziția procurorilor

Am primit această informare despre 10 august. O facem publică și o punem la dispoziția procurorilor:

„Toata diversiunea a fost pusa la cale de PSD si planul intocmit de Coldea si pus in aplicare de Comandantul Jandarmeriei si adjunctul lui plus gasti din SRI apropiate de Coldea.

Cu zile bune chiar saptamani inainte ziarele si televiziunile apropiate de PSD anuntau ca o sa fie violente.

Cum s-a lucrat? Olguta Vasilescu anunta pe 8 august ca dau noua lege a pensilor. De ce ? Asta face tot parte din scenariul pus la cale de PSD. PSD a dat iama in pensionari si servicii ca da o lege care o sa creasca veniturile foarte mult. Daca intrebi un pensionar sau un jandarm te injura daca zici ceva de Dragnea ca Dragnea va da legea pensilor pentru ei. Un jandarm conform noi legi poate iesi la pensie early 40's cu o pensie de minim 1000 $ si unul cu gradul cel mai mic. Daca ii zici unui jandarm ceva de Dragnea te rupe in bataie. Deci cu cateva zile inainte Dragnea le-a asigurat batranetile Jandarmilor. Cam ce a facut Iliescu in anii 90 si s-a facut masa de pensionari care de 30 ani sustin acesti idioti la putere. Dar ce s-a intamplat tot gandit de Iliescu sa ii tina pe pensionari aproape, statul nu a avut bani sa sustina pensionari de-a lungul anilor si inflatia a crescut si pensionarii au inceput sa moara de foame desi in anii 90 au avut super pensii si au devenit masa de manevra si manipulare a PSD. Asa o sa se intample si acum daca PSD mai sta la guvernare.

Apoi, majoritatea jandarmilor au fost adusi dis-de-dimineata in Bucuresti in special din judetele din Sud. Li s-au luat telefoanele si tinuti intr-o sala morti copti de foame si stres. In acelasi timp comandantii jandarmeriei le-au umplut capul, adica le-au spalat creierele pana sa vina in piata ca o sa fie o lovitura de stat pusa la cale de americani si se va ocupa cladirea guvernului si nu vor mai avea pensii mari.

In paralel, Codrin Stefanescu si Robert Negoita au cumparat la bucata neorganizat persoane din galeriile de fotbal si din gastile de interlopi sa atace Jandarmii.

Deci Jandarmii au fost provocati de acestia si au raspuns in virtutea spalarii creierelor anterioara.

Au inceput sa atace manifestantii dezorganizat desi daca ar fi respectat regulamentul ar fi izolat acei oameni. Asa a incercat PSD si la OUG 13, chiar prostii fiind au recunoscut pe Latrina 3 ca atunci au fost dintr-o directie provocatorii si au putut fi izolati acum au fost raspanditi in grupuri de 2-4 persoane in randul manifestantilor si d-aia nu i-au izolat. Se incearca sa se spuna, pai de ce manifestantii nu i-au izolat ca la OUG 13, pai au incercat se vede chiar o Doamna, pe care o cheama Carmen Dragnea, 74 de ani, se vede la Realitatea TV la inceputul mitingului incerca sa ii opreasca din prima de cand au aparut violentele.

Au vrut sa existe victime ca sa justifice violenta lui Iohannis cu SRI ceea ce Iohannis si SRI nu au avut nicio implicare ci grupuri din SRI care inca sunt atasate de grupul de la Arad. Cu cateva zile inainte grupul din SRI atasat de Arad a incercat o diversiune la o mare Institutie Publica, unde Coldea cu Dancu au castigat un mare contract ilegal care daca ar fi iesit public ar fi confirmat teoriile lui Dragnea.

Astfel cei doi jandarmi, jandarmul si jandarmerita au fost trimisi izolati intr-un grup din persoanele antamate de PSD sa ii ia la bataie. Se vede in filmele de pe net ca jandarmerita zice : " De ce dracu m-ati trimis aici". Si in interviul lui Alex Cautis cu Colonelul Paraschiv, foarte important interviul, de marca pentru un jurnalist, Paraschiv recunoaste ca i s-a spus in casca ca au fost omorati doi jandarmi. Si i-a inrait si mai rau pe jandarmi.

Doi oameni de bine din alte servicii au stricat planul PSD si au aparat pe cei doi jandarmi.

Cand prostul de Coldea a vazut ca i s-a stricat total planul, i-a pus pe jandarmi sa ii atace pe israelieni, de unde a avut informatia despre ei, o grupare din SRI. A fost doar un black PR. Coldea fiind prost ca de-aia a ramas repetent s-a facut de caca si cu asta.

Cel mai important e sa vedem cine e grupul de la Arad ca mai oprim din vria din Romania. La inceput anilor 90, capetele satelor din zona ARAD, Oradea, au zis ce facem ca suntem saraci lipiti, si au ajuns in cele din urma la Caraman si Gen TD, TD unul din cei mai faimosi spioni din Romania comunista care impreuna cu Caraman au penetrat NATO. Se stie cine era Caraman. Cei doi la indemnul rusilor care inca erau tari in 1990-1991 au zis ca trebuie sa apara peste ani o alternativa la Iliescu si apoi de dreapta si s-a creat PD care a fost sustinut cu bani de TD devenit unul din cei mai bogati oameni din Ro. Astfel au pus oamenii din zona Arad, sa se inscrie la confesiunile sectare crestine din US si Occident, baptisti, Martorii lui Iehova, Evanghelisti etc. Si asta au facut si cu ajutorul lor au adus bani la PD si la grup. Din grup se stie cine face parte, Coldea, Blaga, Falca, Seculici, foarte important, Ioan Dascalu, Directorul de Directiei Protectie a martorilor din MAI, care e prieten cu Kovesi si ii toarna lui Dragnea, sotia fiind din Teleorman. Kovesi a fost adusa de acest grup. Asta pe scurt.”

Nota Redacției: TD este Traian Deleanu, Tuvic, care a deținut majoritatea fabricilor de textile din zona Galați. În 2008 Voiculescu l-a dat in gat la americani că le-a furat banii in 1990. A murit in 2008. Carmen Dragnea este soția lui Laurențiu Dragnea, unchiul lui Liviu Dragnea despre care s-a scris că a protestat la OUG 13. TD era vărul lui Laurențiu Dragnea. Traian Deleanu a fost atașatul comercial al României în SUA până în 1978.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”