Ancelotti: Suntem pregătiţi sută la sută pentru confruntarea cu Borussia Dortmund

Ancelotti: Suntem pregătiţi sută la sută pentru confruntarea cu Borussia Dortmund

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, marţi, înaintea partidei cu Borussia Dortmund din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, că jucătorii săi sunt pregătiţi sută la sută pentru întâlnirea cu formaţia germană.

Carlo Ancelotti (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Atmosfera din vestiar este bună. Jucătorii sunt motivaţi şi sper să ne calificăm. Am avut evoluţii bune în Liga Campionilor şi suntem una dintre cele două echipe neînvinse în această competiţie. Suntem pregătiţi sută la sută pentru confruntarea cu Borussia Dortmund. Atmosfera din stadion va fi fantastică. L-am pierdut pe Marcelo, dar Fabio Coentrao este pregătit să joace. Cristiano Ronaldo este motivat", a spus Ancelotti, informează site-ul oficial al UEFA.

Tehnicianul italian consideră că echipa sa trebuie să evolueze cu multă intensitate: "Am văzut meciurile din sezonul trecut cu Borussia Dortmund. Au fost două partide stranii. În tur, Real a gestionat foarte bine mingea în prima repriză, dar în partea secundă s-a întâmplat ceva incredibil. Va trebui să jucăm cu multă intensitate. Vrem să jucăm bine şi să ne calificăm. Lewandowski este o mare pierdere pentru Dortmund. Totuşi, sunt o echipă compactă şi puternică pe tranziţie. Îl admir pe Jurgen Klopp, a făcut lucruri fantastice la Dortmund".

Partida Real Madrid - Borussia Dortmund, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă