Andreea Raicu a dat chiloțeii jos?

Andreea Raicu a dat chiloțeii jos?

Andreea Raicu a incendiat Internetul la 43 de ani! Vedeta cu trup fără cusur și-a luat prin surprindere fanii cu o fotografie în care apare în costumul Evei!

Andreea Raicu arată încă o dată că este curajoasă! Vedeta și-a șocat fanii și a postat o fotografie de infarct în costumul Evei. Fotografia este realizată în perioada pandemiei, când Andreea Raicu a realizat un pictorial cât se poate de sexy, vedeta urmând să posteze și alte fotografii la fel de incitante.

“Din perioada în care eram închiși în casă. Mă bucur că m-ați convins sa pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot așa a fost și trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și...”, a scris vedeta, sub poza care a făcut furori pe rețeaua ei de socializare.

Andreea Raicu, siluetă de invidiat la 43 de ani

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase și cele mai dorite femei din România. La 43 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat, așa că nu ezită să-și expună corpul perfect în fotografii incendiare.
Andreea Raicu și-a început cariera ca model, în 1995, la vârsta de 18 ani, și după ce a câștigat mai multe concursuri de modelling, a devenit om de televiziune, prezentând mai multe emisiuni de divertisment. De-a lungul anilor, vedeta a devenit un model de urmat în materie de fashion și stil de viață sănătos, promovând intens tehnici de yoga și meditație, pe măsură ce și-a construit cariera de life coach. SURSA: Click.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa