Antena3: PSD a decis să scoată oameni în stradă la un miting de amploare

Antena3: PSD a decis să scoată oameni în stradă la un miting de amploare

PSD a luat decizia să scoată oameni în stradă. Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena3 , că partidul își propune să facă auzite și vocile "românilor care nu sunt ai lui Iohannis".

„Nu este vorba despre o contra-manifestație. Respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, însă avem și noi dreptul, noi cei care nu suntem românii lui Iohannis, poporul acesta are și el dreptul să își facă vocea auzită. Referitor la amenințările domnului Iohannis, anunț că facem totul ca la carte. Vom avea autorizații, va fi totul în regulă. Noi vrem să vorbim, să auzim, pentru că avem multe de strigat. Decizia a fost luată în cursul dimineții. Va veni o comunicare oficială."

"Noi vom face în așa fel încât vocea lor să fie auzită, se simt umiliți, simt că votul lor nu mai contează, s-a întâmplat la referendum, s-a întâmplat la căderea guvernului Ponta, nu se mai poate așa. Atenție, nu scoatem oameni împotriva altor oameni!”

Pleșoianu nu a comunicat câți oameni își propune partidul să scoată în stradă.

"Nu pot să apreciez câți oameni vor veni. 3,5 milioane de oameni au votat PSD. Nu spun că aducem milioane de oameni în stradă. Dar pot să vă spun sigur că pot să mă duc și singur. Trebuie să fim calmi, dar ca să ne așezăm să discutăm împreună, este imperios necesar ca și partea de popor care nu este a lui Iohannis, să aibă o voce"

Pleșoianu a explicat că mitingul va fi autorizat și că va avea loc săptămâna viitoare, probabil.

"Vom reveni cu toate detaliile chiar în aceste zile. Pentru a obține autorizații, este nevoie să ajungem săptămâna viitoare. Deci mitingul va fi autorizat."

Articol în curs de actualizare.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina