Arad: Aproximativ 70 de taximetrişi au mers în coloană la centrul drive-thru pentru a se vaccina

Arad: Aproximativ 70 de taximetrişi au mers în coloană la centrul drive-thru pentru a se vaccina

Aproximativ 70 de taximetrişti au mers, miercuri, în coloană la centrul de vaccinare anti-COVID-19 drive-thru din municipiul Arad, pentru a se imuniza şi a da un semnal "de încredere" colegilor de breaslă în serurile folosite de autorităţi.

Taximetriştii s-au adunat în faţa Palatului Administrativ şi au plecat în coloană spre centrul de vaccinare aflat în parcarea unui hipermarket, anunţând înainte autorităţile de intenţia lor, astfel că poliţiştii locali s-au asigurat că nu vor fi probleme în trafic pe traseu.

Ajunşi la centru, taximetrişti au stat la rând, însă operaţiunea a mers repede, pentru că au fost disponibile mai multe fluxuri de vaccinare.

"Suntem în centrul de vaccinare drive-thru din Arad, iar astăzi îi avem alături pe taximetriştii arădeni, care ne acordă sprijinul lor, dând un mesaj de încredere pentru vaccinare. Înţelegem cu toţii că trebuie să călătorim, inclusiv cu taximetrul, în condiţii de siguranţă, aşa că astăzi am venit împreună pentru vaccinare", a declarat viceprimarul municipiului Arad, Lazăr Faur.

Printre taximetriştii care s-au imunizat se numără mai mulţi din ţări asiatice, care lucrează de luni de zile la o companie de profil din Arad.

"Sunt din Pakistan şi mă bucur că pandemia m-a prins în România. Probabil nu aveam acces la un vaccin în ţara noastră, dar aici totul merge foarte uşor", a spus unul dintre şoferi.

Centrul drive-thru din Arad a fost al treilea deschis în ţară, după cele din Deva şi Cluj-Napoca. Punctul de vaccinare a fost amenajat de Primăria Arad, iar din 28 aprilie, de când funcţionează, aici s-au imunizat aproximativ 2.400 de persoane.

De la începutul campaniei de imunizare, aproximativ 74.000 de persoane din judeţul Arad au primit o primă doză de vaccin, iar 52.000 au primit-o şi pe cea de-a doua. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”

5 Așa o fi?