Arad: Condamnare la 15 ani şi 8 luni pentru bărbatul care a înjunghiat două persoane la o petrecere, una decedând

Bărbatul de 32 de ani din judeţul Arad care şi-a înjunghiat fosta iubită la o petrecere, dar şi pe fratele acesteia, care ulterior a decedat în spital, a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare de Tribunalul Arad, sentinţă care nu e definitivă.

Condamnarea a avut loc fără acord de recunoaştere, iar instanţa a decis să aplice pedepse pentru mai multe fapte. Inculpatul, aflat în arest preventiv, a primit 14 ani închisoare pentru infracţiunea de omor, trei ani de închisoare pentru lovire sau alte violenţe şi doi ani de închisoare pentru violare de domiciliu. Instanţa a contopit pedepsele în pedeapsa cea mai grea, de 14 ani închisoare, la care a adăugat sporul de un an şi opt luni închisoare, inculpatul urmând să execute 15 şi opt luni de închisoare.

Instanţa l-a mai obligat pe inculpat să plătească Spitalului Judeţean Arad tratamentele aplicate victimelor sale, în sumă de 5.667 lei, dar şi cheltuieli de judecată, 4.000 de lei.

În vederea distrugerii, instanţa a dispus confiscarea corpului delict, un cuţit de bucătărie cu lungimea lamei de 21 centimetri.

Sentinţa nu este definitivă, iar inculpatul are drept de apel în zece zile de la comunicare.

Atacul a avut loc, la începutul lunii iulie, într-o casă din localitatea arădeană Nădab. Agresorul a intrat în casa respectivă după ce a văzut pe Facebook imagini cu fosta iubită (24 de ani) care participa la o petrecere. Bărbatul a mers şi a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia (22 de ani), care a sărit în apărarea femeii.

Câteva ore mai târziu, când a fost localizat de poliţişti în localitatea învecinată Olari, agresorul a încercat să se sinucidă prin înjunghiere cu acelaşi cuţit, el fiind transportat cu răni la Spitalul Judeţean Arad, unde a fost plasat sub arest preventiv.

Bărbatul înjunghiat de agresor a decedat în acelaşi spital după câteva zile. AGERPRES / (AS - autor: Marian Buga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou