Arad: Zece cetăţeni din Afganistan şi Siria, ascunşi în două automarfare, depistaţi la graniţă

Arad: Zece cetăţeni din Afganistan şi Siria, ascunşi în două automarfare, depistaţi la graniţă

Zece cetăţeni din Afganistan şi Siria, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, au fost depistaţi, în ultimele 24 de ore, ascunşi în două automarfare, de către poliţiştii de frontieră de la Nădlac.

Potrivit ITPF Oradea, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat luni controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de un cetăţean bulgar, respectiv un cetăţean turc.

Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăţi din Olanda şi Finlanda.

Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, zece cetăţeni străini, precizează sursa citată.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Afganistan şi Siria cu vârste cuprinse între 15 şi 57 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro