Argeş: Copilul căzut de la primul etaj al unui bloc din Piteşti, transferat la Bucureşti

Argeş: Copilul căzut de la primul etaj al unui bloc din Piteşti, transferat la Bucureşti

Copilul în vârstă de patru ani care a căzut, marţi, de la primul etaj al unui bloc din municipiul Piteşti, va fi transferat la un spital din Bucureşti.

"Băiatul va fi transferat la un spital din Bucureşti de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. El este intubat şi ventilat mecanic", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Împrejurările în care copilul a căzut de la etaj sunt anchetate de poliţişti.

"Copil de 4 ani căzut de la etajul 1 a fost preluat conştient de un echipaj medical. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit ISU Argeş, incidentul a avut loc într-un bloc de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Piteşti, la faţa locului intervenind un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Copilul a fost preluat conştient de către echipajul SMURD şi a fost transportat de urgenţă la spital. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...