Argeş: Copilul căzut de la primul etaj al unui bloc din Piteşti, transferat la Bucureşti

Argeş: Copilul căzut de la primul etaj al unui bloc din Piteşti, transferat la Bucureşti

Copilul în vârstă de patru ani care a căzut, marţi, de la primul etaj al unui bloc din municipiul Piteşti, va fi transferat la un spital din Bucureşti.

"Băiatul va fi transferat la un spital din Bucureşti de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. El este intubat şi ventilat mecanic", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Împrejurările în care copilul a căzut de la etaj sunt anchetate de poliţişti.

"Copil de 4 ani căzut de la etajul 1 a fost preluat conştient de un echipaj medical. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit ISU Argeş, incidentul a avut loc într-un bloc de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Piteşti, la faţa locului intervenind un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Copilul a fost preluat conştient de către echipajul SMURD şi a fost transportat de urgenţă la spital. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!