Argeş: Un bărbat care a agresat un pădurar - arestat preventiv pentru ultraj

Argeş: Un bărbat care a agresat un pădurar - arestat preventiv pentru ultraj

Un bărbat din localitatea argeşeană Şuici, care a lovit un pădurar aflat în timpul serviciului, a fost arestat preventiv, marţi, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agresiunea a avut loc luni, într-o pădure de pe teritoriul comunei Cicăneşti, incidentul fiind sesizat prin 112.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş, care au stabilit că un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Curtea de Argeş, care se afla în cantonul de care răspunde, de pe raza localităţii Cicăneşti, a surprins în fondul forestier un bărbat de 33 de ani, din Şuici, cu un atelaj, împrejurare în care cel din urmă l-ar fi lovit pe pădurar", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat de procurori în faţa instanţei, Judecătoria Curtea de Argeş dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

4 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla

5 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!