Așa o fi?

Așa o fi?

Este alertă la vârful serviciilor secrete, după ce la dosarul primelor achiziții medicale din pandemie, instrumentat de Direcția Națională Anticorupție, ar fi fost depuse mai multe înregistrări incendiare.

Cristi Burci și Cătălin Hideg, într-un nou dosar!

Mai mult decât atât, ar fi fost declanșată și ”procedurizarea” unei ”Note Informative” care cuprinde amănunte despre o adevărată operațiune de scoatere din țară a oamenilor de afaceri implicați, Cristian Burci și Cătălin Hideg, sub stricta supraveghere a unor ofițeri operativi ai serviciilor secrete. Trecerea frontierei fiind suspectată că ar fi fost înlesnită inclusiv de unii dintre șefii Vămii Otopeni.

”Nota nr….”

Trebuie precizat de la bun început că este vorba despre o notă informativă, astfel că verificările asupra acestor piste se află în plină derulare. Astfel că, Afacerea ROMWINE transformându-se oricum într-un veritabil război pe viață și pe moarte între ”entitățile” rivale din cadrul serviciilor secrete, vom publica integral doar partea din nota informativă intrată în posesia procurorilor anticorupție care se referă strict la acest episod…

Vor fi audiați vameșii și polițiștii de frontieră de pe Otopeni

”Pasagerii din avionul de marfă Hideg și Burci au plecat în Emirate cu un avion de marfă, care a venit pe ruta EAU – Paris – Otopeni, sub pretextul că aduc o instalație medicală. În realitate, avionul era gol și avea rolul să preia echipa lui Hideg, mai exact 6 pasageri și 5 valize cu bani. În acel moment prin Otopeni nu zbura nicio aeronavă, motiv de care au profitat organele de logistică în colaborare cu Vama și Poliția de Frontieră. Echipa lui Hideg a fost scoasă printr-o zonă fără control la bagaje, o poartă de acces pentru mașinile de marfă, la burta avionului fiind prezent Liviu Mihai (șef tură Vama Otopeni) și doi polițiști de frontieră. Din surse verificate, acțiunea a fost supravegheată de ofițeri de rang înalt ai Serviciului (…) și de Mihai Bogdan Lari (șeful Vămii Otopeni), fiind pusă în executare de către Poliția de Frontieră de la Otopeni în colaborare cu Liviu Mihai, care a reprezentat Vama. Acesta din urmă avea obligația efectuării controlului bagajelor și al genților cu 12 mil. euro și a ținut legătura telefonic cu Mihai Bogdan Lari (interceptări depuse la dosarul DNA). Achizițiile ulterioare ale vameșilor implicați: un imobil în Ploiești și un auto VW TOUAREG de 80.000 euro”.

Cu precizarea că sursele noastre susțin că urmează audierea ”echipei de control” de pe Aeroportul Otopeni implicată în acest zbor, reamintim că ”NAȚIONAL” a detonat scandalul ”ROMWINE” după ce a dezvăluit prețul plătit de ONAC pentru achiziția primelor loturi de măști medicinale aduse în țară de patronul SANIMED. Revenind apoi cu ”Operațiunea BILAL: panică printre miliardarii sistemului” și în care dezvăluiam că ”la celălalt cap al firului” din acest dosar s-ar fi aflat Meccnetin Bilal, nimeni altul decât fiul președintelui turc, Recep Erdogan! Dar și faptul că Hideg ar fi fost ”recuperat” de către ”Grupul de la Abu Dhabi”, care s-ar bucura inclusiv de protecția atotinfluentului șeic moștenitor Mohammad bin Zayed. SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...