Asta e de DNA! Avocata Bombonicăi este CONTROLATĂ de Dragnea? Uite ce-a spus la Antena 3!

Asta e de DNA! Avocata Bombonicăi este CONTROLATĂ de Dragnea? Uite ce-a spus la Antena 3!

Asta e de DNA! Avocata Bombonicăi este controlată de Dragnea? Uite ce-a spus la Antena 3! Avocata Maria Vasii a „dezvăluit”, în premieră, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, că președintele PSD Liviu Dragnea este urmărit pas cu pas de o companie de investigații private din Anglia, angajată de Rise Project. Ce spui frate? De când până când știe ea ce SMS-uri primește Dragnea? Sau este și ea tot sub controlul „vierului din Carpați”, așa cum l-a poreclit SOV? Chiar dacă asta cu SMS-ul ar fi o minciună sau intoxicare, tot în folosul lui Dragnea este...

 Avocata a transmis că Liviu Dragnea a fost atenționat printr-un sms de acest lucru.

 ”Domnul Dragnea a primit acest mesaj: Rise Project a angajat o companie de investigații private din Anglia să stea după dumneavoastră. Unde sunteti?  (...) Să urmărești o persoană în timp ce ai o anchetă penală deschisă este interzis de lege, atât prin dreptul intern, cât și prin cel internațional, ca o anchetă privată să se desfășoare concomitent cu o anchetă judiciară. Să invadezi viața privată a unei persoane numai în scopul de a afla informații și date pe care ulterior să le transpui în ceva penal (...) este ilegal și imoral”, a spus Maria Vasii, la Antena 3.




Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”