Atac la Reutlingen: Atacatorul a folosit un cuțit pentru tăiat kebab, nu o macetă (poliția germană)

Atac la Reutlingen: Atacatorul a folosit un cuțit pentru tăiat kebab, nu o macetă (poliția germană)

Sirianul în vârstă de 21 de ani care a ucis duminică o colegă și a rănit alte cinci persoane după o dispută în Reutlingen, oraș în sud-vestul Germaniei, a folosit un cuțit deli pentru feliat kebab, nu o macetă, așa cum s-a relatat anterior, au declarat luni anchetatorii germani, citați de DPA.

Cuțitul deli, conceput să felieze fâșii de carne puse la frigare, este folosit pentru a tăia doner kebab, o mâncare de tip fast food populară în Germania, scrie agenția de presă germană.

Atât sirianul, solicitant de azil, cât și victima sa în vârstă de 45 de ani lucrau la același restaurant unde se vindea kebab. Poliția anchetează dacă atacul nu a fost de fapt o crimă pasională.

Atacul, despre care poliția a informat că nu a fost un atentat terorist , s-a produs în fața unei stații de autobuz aglomerate, din centrul orașului, la ora locală 16:27, după o altercație.

Suspectul a rănit cinci oameni cu cuțitul în timp ce încerca să fugă de la locul faptei, dar a fost 'neutralizat' de o martoră, care a dat cu mașina peste el. Individul se află în prezent la terapie intensivă și sub paza poliției.

Sirianul era cunoscut poliției pentru delicte care includeau furt, posesie de droguri și rănire gravă, iar după un prim interogatoriu există probe că bărbatul are probleme psihice, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, care a adăugat că martorii la crimă au început să fie chestionați încă de luni dimineață.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front