Atac la Reutlingen: Atacatorul a folosit un cuțit pentru tăiat kebab, nu o macetă (poliția germană)

Sirianul în vârstă de 21 de ani care a ucis duminică o colegă și a rănit alte cinci persoane după o dispută în Reutlingen, oraș în sud-vestul Germaniei, a folosit un cuțit deli pentru feliat kebab, nu o macetă, așa cum s-a relatat anterior, au declarat luni anchetatorii germani, citați de DPA.

Cuțitul deli, conceput să felieze fâșii de carne puse la frigare, este folosit pentru a tăia doner kebab, o mâncare de tip fast food populară în Germania, scrie agenția de presă germană.

Atât sirianul, solicitant de azil, cât și victima sa în vârstă de 45 de ani lucrau la același restaurant unde se vindea kebab. Poliția anchetează dacă atacul nu a fost de fapt o crimă pasională.

Atacul, despre care poliția a informat că nu a fost un atentat terorist, s-a produs în fața unei stații de autobuz aglomerate, din centrul orașului, la ora locală 16:27, după o altercație.

Suspectul a rănit cinci oameni cu cuțitul în timp ce încerca să fugă de la locul faptei, dar a fost 'neutralizat' de o martoră, care a dat cu mașina peste el. Individul se află în prezent la terapie intensivă și sub paza poliției.

Sirianul era cunoscut poliției pentru delicte care includeau furt, posesie de droguri și rănire gravă, iar după un prim interogatoriu există probe că bărbatul are probleme psihice, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, care a adăugat că martorii la crimă au început să fie chestionați încă de luni dimineață.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corabia se scufundă, complicii au început să fugă...

2 VIDEO Gâdea și Antena 3, o nouă porcărie ordinară! Chiar nu-i închide nimeni pe acești teroriști mediatici?

3 Judecați voi...

4 Ghiciți voi care dintre ăștia este președintele PSD al CJ Olt...

5 Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu a greșit grav estimările și pentru Dragnea și pentru Firea, pe ban…