Băsescu: Dragnea și Tăriceanu vând istoria țării! „Pe 15 martie 1848 Dieta de la Pesta a votat alipirea Transilvaniei la Ungaria, ticăloșilor!”

Băsescu: Dragnea și Tăriceanu vând istoria țării! „Pe 15 martie 1848 Dieta de la Pesta a votat alipirea Transilvaniei la Ungaria, ticăloșilor!”

Presedintele PMP, Traian Basescu, scrie, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca "In loc de Tricolor, PSD si ALDE arboreaza Steagul Tinutului Secuiesc. Dragnea si Tariceanu vand si istoria tarii pentru voturile UDMR la motiunea de cenzura. In comisiile de la Senat s-a votat ca ziua de 15 martie sa fie sarbatoare in Romania. Ticalosii se fac a uita, ca la 15 martie 1848, Dieta de la Pesta vota, printre altele, alipirea Transilvaniei la Ungaria."

Postarea fostului președinte:

„În loc de Tricolor, PSD şi ALDE arborează Steagul Ţinutului Secuiesc.
Dragnea şi Tăriceanu vând şi istoria ţării pentru voturile UDMR la moţiunea de cenzură.
În comisiile de la Senat s-a votat ca ziua de 15 martie să fie sărbătoare în România. Ticăloşii se fac a uita, că la 15 martie 1848, Dieta de la Pesta vota, printre altele, alipirea Transilvaniei la Ungaria.
A trebuit să se ridice moţii lui Iancu, alţi români şi saşii, la luptă, pentru ca Transilvania să nu fie parte a Ungariei Mari.
Zeci de mii de români din Transilvania au fost ucişi de armatele conţilor maghiari, sate întregi au fost rase de pe faţa pământului, sute de mii de români au plecat în pribegie.
Iar PSD şi ALDE vor să facem din 15 martie 1848 zi de sărbătoare recunoscută pe teritoriul României, în schimbul câtorva voturi la moţiune.
Măi ticăloşilor din PSD şi ALDE, credeţi că în viaţa voastră veţi mai putea merge la Ţebea ? Dar în Ardeal ?
PS - pe maghiarii din România nu-i opreşte nimeni ca pe 15 martie să sărbătorească la Budapesta.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...