Băsescu și CTP, ceartă ca la ușa cortului! În cazul amândurora este valabilă zicala populară: Om bătrân și minte p...la!

Băsescu și CTP, ceartă ca la ușa cortului! În cazul amândurora este valabilă zicala populară: Om bătrân și minte p...la!

Băsescu și CTP, ceartă ca la ușa cortului! În cazul amândurora este valabilă zicala populară: Om bătrân și minte p...la! Schimb dur de replici intre fostul presedinte si CTP. Basescu: Un tarcovnic pitigaiat, plin de rahat si de ifose. Popescu: Dl Basescu vorbeste englezeste melteneste, in basic inglis, emana o duhoare de dihor securisto-comunist. Traian Basescu l-a atacat ieri extrem de dur pe Cristian Tudor Popescu pentru ca a comentat meciul Simonei Halep, afirmand ca "este un tarcovnic pitigaiat, plin de rahat (el o spune despre el) si de ifose". Jurnalistul i-a raspuns fostului presedinte la fel de dur, sustinand ca "flegmele de ultima ora" ale acestuia au fost declansate de faptul ca a spus ca "presedintele Iohannis a fost, la Washington, primul presedinte al Romaniei care vorbeste o engleza civilizata si nu miroase a comunisto-securist."

"Ingrozitor! Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un tarcovnic pitigaiat, plin de rahat (el o spune despre el) si de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atat de ingaduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiata de sportul alb? A trebuit sa butonez telecomanda si sa urmaresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona si Ostapenko era comentat de specialisti adevarati si nu de panarame care incearca sa-si salveze reputatia, lipindu-se de o campioana", a scris Basescu pe Facebook.

Fostul presedinte a revenit dupa cateva ore cu o noua intepatura la adresa jurnalistului:

Cristian Tudor Popescu i-a raspuns, tot pe Facebook intr-un post-scriptum la un material despre meciul Simonei Halep:

"Eram constient, cand am acceptat invitatia ProTV de a comenta in direct finala, ca, daca Simona pierde, laturile ma vor lovi si pe mine. Pe langa cretinetzi si netandertali, aratandu-se, in premiera absoluta, interesat de tenis, fostul presedinte Basescu imi arunca un sir de injurii bazate pe niciun argument, in legatura cu calitatea mea de comentator de tenis. Face o mica pauza si apoi mai scrie pe facebook: 'Sper ca CTP-ul va comenta si meciul de fotbal Polonia-Romania, daca se pricepe la toate'.

Dl Basescu, asa cum a procedat cand ma acuza, fara sa clipeasca, cum ca as fi lucrat la Scanteia, fara a se interesa in legatura cu faptul ca n-am lucrat nicio zi, in niciun ziar, inainte de `89, nu are minima decenta sa se informeze ca subsemnatul refuz sa comentez fotbal de multi ani de zile, de cand am propus desfiintarea echipei nationale.

Pe manipulatorul murdar il preocupa doar sa arunce asupra mea si previzibila infrangere a baietilor care dau cu piciorul in minge cu tricolorul pe ei. Are treaba cu sportul T. Basescu, cat am eu cu mitropolia.

Cat priveste meciul Simonei, tenisul si comentariul de tenis, sunt gata sa accept ca dl Basescu este un fin specialist si eu un ignorant. Asta insa nu schimba cu o iota ce-am spus joi seara la Digi24 si a declansat, de fapt, flegmele de ultima ora aruncate de distinsul: ca presedintele Iohannis a fost, la Washington, primul presedinte al Romaniei care vorbeste o engleza civilizata si nu miroase a comunisto-securist.

Ceea ce subintinde faptul ca dl Basescu vorbeste englezeste melteneste, in basic inglis, emana o duhoare de dihor securisto-comunist si s-a afirmat ca tata si protector al hotilor, mai ales al hoatelor cu tupeu cat cuprinde. Asta va consemna istoria intr-o nota de subsol, despre dl Basescu, oricate insulte va continua sa-mi adreseze." 

În urmă cu câteva minute Băsescu a lansat noi jigniri:

„Scuze cititorilor mei pentru limbaj, dar trebuie să scriu pe înţelesul CTP-ului, deci,
RAHAT CU PERJE!
Așa spunea bunica.
Mi-a revenit expresia citind atacul lui CTP, din urmă cu ceva zile, la adresa mea, atac în care concluzionează că se simte „mânjit de căc...t” că a trăit în cele două mandate Băsescu.
Așa că îmi dau şi eu cu părerea.
Oare Cristian Tudor Popescu s-a simţit mânjit de căc...t şi pentru că, în 1990, la mineriadă, înfiera cu mânie proletară intelectualitatea, care se manifesta împotriva atacului barbar al ortacilor lui Miron Cozma asupra bucureştenilor din Piaţa Universităţii?
Oare Cristian Tudor Popescu s-a simțit mânjit cu căc...t și în 2005 când devenise partener la Adevărul cu Viorel Hrebenciuc? Atunci, Guzganul Rozaliu, așa îl numea pe Hrebenciuc, acționarul din umbră, „rodea” din banii CTP-ului de la ziar. Nu s-au înțeles la bani, așa că a tras un editorial năpraznic! Coabitaseră ceva vreme, dar nu i-a mai plăcut și a dezertat la Sârbu. După care l-a lăsat și pe Sârbu și a șters-o la UM Digi24. Deh...viaţă de mercenar cu Mercedes, care, în spaţiul public, se afişa cu o Dacie ruginită şi cu o vestă care mirosea a ...
Atunci, în 2005, eram un exemplu de fair play pentru CTP.
Citez din editorial : „[...] dând dovada de un fair play care ne-a mai înseninat, preşedintele Traian Băsescu, premierul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PSD Adrian Nastase ne-au sunat [...]”. Doamne, ce lingău voluntar!
(Editorialul din 2005 aici: http://mobile.hotnews.ro/stire/1236105)
Concluzie: în mod cert, pe CTP nu l-a mânjit nimeni cu căc...t. El are pasiunea de a se mânji singur,ca maimuţa, după care se tăvăleşte de plăcerea de a-şi răspândi, citez, „duhoarea” în spaţiul public.
CTP, te rog mult, nu te enerva.

PS. Prezenta postare este un drept la replică şi utilizează sintage preferate ale CTP-ului. Am scris pe înţelesul domniei sale, cu scuze sincere faţă de cititorii mei.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...