Băsescu spune, în sfârșit, ADEVĂRUL despre condamnarea lui Dragnea în Dosarul Referendumului! Câți ani de pușcărie trebuia să facă, pe bune, Dementul

Băsescu spune, în sfârșit, ADEVĂRUL despre condamnarea lui Dragnea în Dosarul Referendumului! Câți ani de pușcărie trebuia să facă, pe bune, Dementul

Băsescu spune, în sfârșit, ADEVĂRUL despre condamnarea lui Dragnea în Dosarul Referendumului! Câți ani de pușcărie trebuia să facă, pe bune, Dementul. Însă nu spune chiar tot. A „uitat” că a ieșit personal pe TV să dea semnalul întreruperii audierilor pe care le făceau procurorii în țară. Audieri care i-au îngrozit, furtul fiind unul de dimensiuni șocante!

Traian Băsescu: Liviu Dragnea trebuia să ia ani grei de pușcărie în dosarul Referendumului, dar a fost protejat de Kovesi.
Conform fostului președinte al României, Dragnea a primit o condamnare blândă, doar doi ani cu suspendare, pentru prietenia pe care a avut-o cu fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Totodată, conform lui Băsescu, Dragnea nu ar fi avut în intenție să de o lege a amnistiei și grațierii.

„Părerea mea e că Dragnea nu a vrut niciodată să dea o lege a amnistiei și grațierii tocmai datorită prieteniei sale cu sistemul. El a primit o condamnare cu suspendare în dosarul Referendumului pentru că a avut o înțelegere cu Kovesi. El a avut un tratament preferențial, trebuia să ia ani grei de pușcărie. S-au furat peste două milioane de voturi la referendumul din 2012. Erau sute de șefi de secții de votare care trebuiau băgați în pușcărie.”, a spus Traian Băsescu la TVR 1.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”