Begu, înfrângere șocantă la Charleston: Irina era la două game-uri de victoria carierei, apoi s-a rupt filmul

Begu, înfrângere șocantă la Charleston: Irina era la două game-uri de victoria carierei, apoi s-a rupt filmul

Tenisul feminin rămâne un sport tare imprevizibil! Încă o dovadă, în acest sens, e ce s-a întâmplat, joi seară, pe zgura de la Charleston, în confruntarea Jessica Pegula (SUA, 29 de ani, 3 WTA) – Irina Begu (32 de ani, 37 WTA) din optimi. Pentru că aici, fanii sportului-alb din țară au trecut de la agonie, la extaz și înapoi la agonie! Iar asta, la doar șase zile după ce Sorana Cîrstea a făcut instrucție cu Aryna Sabalenka (Belarus, 24 de ani, 2 WTA), în sferturile de la Miami Open.

Irina Begu a scăpat din mână un meci ce părea câștigat. FOTO: Arhiva Adevărul

Încă de la primul set, meciul a fost strâns, iar egalitatea a persistat după primele zece game-uri: 5-5. De aici însă, favorita publicului a luat două game-uri la rând, primul un break, al doilea pe serviciul propriu, pentru a se impune cu 7-5, după 54 de minute.

Irina, revenire de vis în setul doi

La cum a debutat actul secund, Begu părea să aibă șanse zero, în această partidă. Pentru că, la un moment dat, tabela arăta 7-5, 4-0 Pegula! De aici însă, românca a luat game după game. Cinci la rând, mai precis, trecând în frunte: 5-4. Iar game-ul următor a fost sufocant! Cu americanca la serviciu, Irina și-a continuat recitalul și s-a dus la 40-0, având trei mingi de set. În mod incredibil însă, le-a irosit pe toate: 40-40! Apoi, i-a venit rândul Jessicăi să o dea în bară, ea irosind o minge de 5-5. A costat-o scump acest rateu, fiindcă, ulterior, Begu a făcut break. Și a luat setul doi, 6-4, după 49 de minute.

Begu, a pornit ca din tun în decisiv

În decisiv, s-a repetat „filmul“ de la setul anterior, însă în sens invers! Pentru că, de această dată, Begu a fost cea care s-a dus la 4-0. Iar come-back-ul i-a aparținut americancei: 4-4! Din păcate, cu moralul la pământ după această revenire incredibilă a adversarei, Irina a fost fără replică, în ultimele două game-uri (le-a pierdut la zero!). Și a cedat, după 2 ore și 32 de minute, scor 5-7, 6-4, 4-6.

În sferturile de la Charleston Open, Pegula o va întâlni pe Paula Badosa (Spania, 25 de ani, 33 WTA). Aceasta a învins-o, la rândul ei, pe Diana Shnaider (Rusia, 19 ani, 95 WTA), în optimi, scor 6-1, 6-3. Câștigătoarea acestui duel va da, în semifinale, de Bencic (11 WTA), Rogers (44 WTA) sau Alexandrova (17 WTA).

9.900

de dolari va primi Irina Begu pentru accederea în optimile de la Charleston Open.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...