Beneficii MAJORE ale unui posterior bombat asupra SĂNĂTĂŢII

Beneficii MAJORE ale unui posterior bombat asupra SĂNĂTĂŢII

Posteriorul bombat, beneficii pentru sănătate

Dar, dincolo de incantarea pentru ochi, un posterior frumos curbat si bine tonifiat ofera si alte beneficii asupra sanatatii purtatoarei.

Creste apetitul sexual

Mai multe studii au demonstrat ca femeile care au fesierii frumos lucrati, bombati, au apetitul sexual mai ridicat. Acest lucru se traduce printr-o viata sexuala mai implinita si, implicit, printr-un nivel mai scazut al stresului. Cum bine stim ca stresul este unul dintre principalii vinovati ai anumitor probleme de sanatate, diminuarea lui coincide si cu o scadere a riscului aparitiei anumitor tulburari. Astfel ca oamenii de stiinta care au analizat beneficiile unui posterior curbat si tonifiat asupra sanatatii au descoperit ca cresterea apetitului sexual pe fondul acestui atu fizic este asociata cu o incidenta mai mica a durerilor de stomac, cu un risc scazut de cadere a parului, dar si cu mai putine cazuri de acnee.

Ofera forta corpului

Muschii fesieri sunt cunoscuti, in randul practicantilor de fitness, ca fiind motorul corpului, nu doar pentru ca reprezinta cea mai mare grupa de muschi din copr, ci si pentru ca este implicat in cele mai multe activitati atletice. Fara un fund bine tonifiat si chiar dezvoltat, anumite miscari sportive ar fi mult mai greu de realizat. Gluteii puternici permit restului corpului sa sara, sa alerge, sa faca miscari solicitante mai usor.

Vezi mai multe pe lyla.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 „Ar fi primul val al ofensivei”

3 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

4 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?