Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre interogatoriile la care a fost supusă la DIICOT și Parchet

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre interogatoriile la care a fost supusă la DIICOT și Parchet

Bianca Drăgușanu trece poate prin cea mai neagră perioadă din viața ei. La interval de doar o săptămână, blonda a fost citată atât de DIICOT Craiova, cât și de Parchet.

 La DIICOT Craiova, Bianca Drăgușanu a fost citată în calitate de fostă soție a lui Alex Bodi, ca martor în dosarul de prostituție și proxenetism, în care omul de afaceri din Mediaș este acuzat la această oră. Alex Bodi se află pentru încă 30 de zile în arest la domiciliu.
bianca dragusanu
Bianca a trăit un coșmar lângă Alex Bodi
Sursă foto: Arhivă personală

“Nu e un context fericit, eu am fost citată în calitate de fosta soție a lui Alex Bodi, contrar gurilor rele care au spus că sunt turnătoare. Am zis adevărul, nu ai altă variantă, din ceea ce văzusem și ce făcusem împreună. El pleca și singur, nu știam unde se ducea și ce făcea. Am pus mâna pe Biblie și am jurat să spun adevărul. Telefonul meu a fost ascultat atâta vreme, acolo mi-am dat seama. Am fost întrebată doar despre niște lucruri care se știau și am spus adevărul. Am răspuns clar la întrebări cu subiect și predicat. Unde am știut a trebuit să dau detalii și dovezi. Nu-l pot liniști pe Bodi în seara asta”, a declarat Bianca Drăgușanu despre audierea de la DIICOT, pentru Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu: "Am fost victima propriei mele neputințe"

Ieri, Bianca Drăgușanu a fost chemată și la Parchet pentru a fi audiată într-un alt dosar, cel făcut în baza plângerii penale depuse de ea acum două luni, în urma bătăilor repetate încasate de la Alex Bodi. 

“Am stat trei ore și jumătate la Parchet pe un scaun, nu am băut nici apă. A trebuit să stau să-mi amintesc niște situații. Aceste două dosare au la bază o fundație importantă , arată cât de periculos e omul ăsta. Eu vreau să se facă dreptate și fiecare pasăre va muri pe glasul ei. Pe 10 martie s-a făcut un an de când am divorțat și de când eu am fost terorizată constant. Am fost șantajată si manipulată un an de zile de la divorț. Când a primit înștiințarea că am depus plângerea, el a dat tot. Eu un an am fost șantajată cu filmulețele alea. Eu îl consider un pericol pentru mine și pentru copilul meu, mi-e teamă de el! Am fost victima propriei mele neputințe. Asta pentru că l-am iubit! Eram nesigură pe mine, eram prinsă într-o relație toxică. Eu nu am avut curaj sa fac plângerea asta. Cu un an înainte, am mai avut un dosar cu el, dar atunci era liber. Acum am avut curaj pentru că e în arest”, a mai declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie

2 Așa o fi?

3 Imaginea asta zace în căpuțul multor românași...

4 Bă, ești nebun? / „Metoda rugăciunilor”, tactica prin care o bandă de „valori” a jefuit zeci de temple budiste d…

5 Fabrica de pitici pe creier a României / Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați