Bistrița-Năsăud: Trei fetițe lovite în plin de un șofer de 21 ani pe DN 17

Bistrița-Năsăud: Trei fetițe lovite în plin de un șofer de 21 ani pe DN 17

Fetița de 13 ani care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost lovită, duminică seara, de o mașină pe DN 17, alături de alte două minore, a fost stabilizată de către medici și dusă la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Trei fetițe de 9,11 și 13 ani, surori, au fost accidentate grav duminică seara de un șofer de 21 ani, în timp ce se deplasau pe marginea DN 17, în localitatea Șintereag din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, Crina Sârb, șoferul de 21 ani, domiciliat în comuna Bistrița Bârgăului, se deplasa spre casă în momentul în care le-a lovit pe cele trei fetițe, care veneau din sens opus pe marginea drumului.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de ambulanță și SMURD, inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă.

Fetița de 13 ani a intrat ulterior în stop cardio-respirator. Celelalte două minore au fost preluate de echipajele medicale cu multiple leziuni și traumatisme și transportate la spital.

Șoferul de 21 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cazul a fost preluat de către polițiștii secției din Beclean, care urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”