BOMBĂ! Stănescu e URMĂRIT PENAL de DNA!

BOMBĂ! Stănescu e URMĂRIT PENAL de DNA!

Paul Stănescu, propus vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, a declarat, vineri, că nu știe să fie implicat în vreun dosar al DNA: „În viața mea nu am fost chemat de o instituție a statului, nu am dat cu subsemnatul, cum spun unii colegi ai mei. Nu știu despre ce vorbiți”.

Dovada că Stănescu minte este dată chiar de portalul instanțelor de judecată, unde în dosarul 2248/104/2015 prin care DNA a cerut redeschiderea urmăririi penale față de Stănescu Paul, acesta, în calitatea sa de suspect, și-a angajat apărător ales în persoana avocatului Vitan Nicolae (Vezi foto, captură de pe just.ro). „Chemarea” sa în fața Tribunalului Olt s-a făcut prin citarea sa în calitate de suspect, la „adresa de domiciliu identificată în comuna Vișina”, încă din 13.08.2015.

Baronul de Olt, Paul Stănescu, e urmărit penal de DNA, scrie  Curentul

Prin încheierea nr.241 din 21.09.2015, Tribunalul Olt „admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti – Direcţia Naţională Anticorupţie, având ca obiect confirmarea redeschiderii urmăririi penale privind pe suspecţii Vîlcov Darius Bogdan, Stănescu Paul, Prina Minel Florin, Langa Bogdan Graţian, Tomescu Constantin Cristian, Şerban Laurenţiu Adrian, Ramba Andrei Ovidiu, Bărbulescu Andra şi Oprescu Marius. În baza art. 335 alin.4 C. proc. pen. constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr.223/C2/2015 din 15.07.2015, emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti – Direcţia Naţională Anticorupţie prin care s-a dispus infirmarea rezoluţiei nr.271/P/2012 din data de 05.07.2013 a Direcţiei Naţionale Anticorupţie -Serviciului Teritorial Craiova şi confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr.271/P/2012. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 21 septembrie 2015, la Tribunalul Olt.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...