BOMBA nopții! Contre dure între Teodorovici și Dragnea la Guvern! Teodorovici: Sper că nu mă amenințați, de data asta nu se știe care pleacă primul, dintre noi!

BOMBA nopții! Contre dure între Teodorovici și Dragnea la Guvern! Teodorovici: Sper că nu mă amenințați, de data asta nu se știe care pleacă primul, dintre noi!

Contre dure între Teodorovici și Dragnea la Guvern! Teodorovici: Sper că nu mă amenințați, de data asta nu se știe care pleacă primul, dintre noi! Ministrul Finanțelor și Dragnea s-au contrat foarte puternic joi seară, la Guvern! Teodorovici l-a întrebat pe Dragnea dacă vrea să conducă și ministerul din subordinea sa. Iar Dragnea i-a răspuns, pervers, că numirea unui om la ANAF „înseamnă foarte puțin ca să afecteze o mare personalitate” ca Teodorovici.

Practic, Teodorovici i-a reproșat lui Dragnea că l-a impus pe sub masă pe Ionuț Mișa la conducerea ANAF, și că el a aflat de numire într-o pauză de publicitate, la Antena 3. Iar Dragnea a făcut mișto de el. Mai mult, i-a spus că munca de ministru e grea și cine și-o asumă, bine, cine dă vina pe alții e liber să plece. Atunci, Teodorovici l-a fixat cu privirea și i-a spus: Sper că nu mă amenințați, de data asta nu se știe care pleacă primul, dintre noi! 

Dealtfel, Eugen Teodorovici a fost primul care a părăsit sediul Guvernului. Cu mult înainte de terminarea așa-zisei ședințe. O ședință ținută pentru că Dăncilă nu este ascultată de aproape niciun ministru. Și i-a pârât la Dragnea. Care s-a dus să-i amenințe.

Amănunt important: Eugen Teodorovici este unul dintre martorii „binevoitori” din dosarul Dragnea/TelDrum aflat în lucru la DNA. Însă, în faza urmăririi penale declarația poate fi oricând completată!



Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?