BOMBA nopții! Președinta femeilor din PSD Teleorman, printre cei care au votat amendarea președintelui! Dintre cei 9 membri ai CNCD 4 sunt pesediști!

BOMBA nopții! Președinta femeilor din PSD Teleorman, printre cei care au votat amendarea președintelui! Dintre cei 9 membri ai CNCD 4 sunt pesediști!

Președinta femeilor din PSD Teleorman, printre cei care au votat amendarea președintelui! Dintre cei 9 membri ai CNCD 4 sunt pesediști! Vă dați seama cât de mic, dușmănos și răzbunător e Dragnea? Conform legii, membrii CNCD sunt apolitici...

Votul a fost 5-4. Cei cinci care au considerat că termenul „penali” reprezintă discriminare sunt Thedora Bertzi, propusă de ALDE, și Luminița Gheorghiu, Cristian Jura, Maria Lazăr și Tatiana Sandu, ultimii patru fiind propuși de PSD în Consiliu. Înainte de a ajunge în CNCD, Tatiana Sandu a fost președinte al organizației de femei PSD Teleorman.

Până să o ia Dragnea la București, Tatiana Sandu a fost director economic la Apa Serv Alexandria, iar la partid este trezorier și președintele organizației de femei a PSD Teleorman.

Plenul Parlamentului a numit-o miercuri 27 iunie 2017, ca membră a Colegiului Director al Consiliului Naţional, pe Veronica Sandu pentru un rest de mandat. Veronica Sandu a fost votată cu 243 pentru şi 60 împotrivă. 

Tatiana Sandu ocupă un rest de mandat de aproape 3 ani rămas în urma demisiei lui Florin Manole, ales deputat PSD.

Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării a decis miercuri, cu 5 voturi la 4, să îl amendeze cu 2.000 de lei pe președintele Klaus Iohannis pentru că a folosit cuvântul „penali” atunci când s-a referit la politicienii care atacă și discreditează DNA și conducerea sa. Grupul majoritar din Colegiu a considerat că termenul „penali” reprezintă „discriminare și încalcă dreptul la demnitate al persoanelor care se află în procedură judiciară fără a fi condamnate”.



Tatiana Sandu și Liviu Dragnea



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…