BOMBA zilei! Teodorovici, atac FĂRĂ PRECEDENT la Dragnea și Văcăroiu!

BOMBA zilei! Teodorovici, atac FĂRĂ PRECEDENT la Dragnea și Văcăroiu!

Bomba zilei! Teodorovici agita apele in PSD: Spune ca situatia cu pensiile speciale a fost creata cu dedicatie si îi ataca pe Vacaroiu și Dragnea! Modificarea Legii pensiilor speciale pare o masura premeditata, cu dedicatie pentru un grup de oameni, a declarat presedintele Comisiei pentru Buget din Senat, Eugen Teodorovici (PSD). De asemenea, el l-a atacat și pe Dragnea: "Referitor la ce se intampla azi in PSD, eu cred ca un lider politic trebuie sa dovedeasca ca este un lider adevarat aducand langa el oameni. De dat afara din partid este usor. Lucrurile cu aspect politic am sa le discut in partid, dar daca eu cred ca ceva nu este bun pentru Romania din punct de vedere economic si social, o voi spune inclusiv public", a afirmat Teodorovici. Eugen Teorodovici l-a atacat dur, într-un interviu acordat News.ro, și pe preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, afirmând că acesta este unul dintre personajele negative ale României, care "a distrus ţara" din orice funcţie pe care a ocupat-o, de premier sau şef al Curţii de Conturi.

Întrebat de News.ro dacă nu îi este teamă că va fi exclus din partid pentru că şi-a exprimat nemulţumirile în public, Teodorovici a spus că ”în afară de Dumnezeu nu se teme de nimic”.

"Este foarte curios. Eu cred ca cineva a stiut de la inceput si a premeditat o astfel de situatie. Eu am vorbit cu seful de sindicat, Dumitru Coarna, care mi-a spus acum cateva saptamani ca, daca legislatia nu se va schimba in aceasta zona, va duce la un astfel de efect: plecari masive la varste premature, si nimeni nu l-a ascultat", a spus Teodorovici, pentru News.ro.

"Daca el poate dovedi ca i-a prezentat acest punct de vedere doamnei ministru de Interne, Carmen Dan, atunci ea trebuie sa isi asume situatia. Pentru ca inseamna ca a fost lasat un vid legislativ pentru un grup de oameni, pentru ca ei sa se poata pensiona si dupa aceea sa se reangajeze", a adaugat senatorul.

El suspecteaza o actiune premeditata, in favoarea unui grup de persoane si considera ca cei responsabili ar trebui trasi la raspundere pentru costurile bugetare provocate.

"Mie imi pare o actiune cu premeditare. Cei care nu au actionat trebuie trasi la raspundere. Pe noi, ca buget, ne costa", a mai spus Teodorovici.

Despre Vacaroiu: A distrus tara din orice functie pe care a ocupat-o

Pe de alta parte, tot azi, Teodorovici l-a criticat aspru pe presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, afirmand ca acesta este unul dintre personajele negative ale Romaniei, care "a distrus tara" din orice functie pe care a ocupat-o, de premier sau sef al Curtii de Conturi.

Nicolae Vacaroiu a fost prim-ministru in Guvernul FDSN/PDSR in perioada 1992-1996, dupa victoria lui Ion Iliescu la alegerile prezidentiale din 1992, si a devenit presedinte al Curtii de Conturi in 2008, pentru un mandat de noua ani care expira in acest an.

"O parte din conducerea Curtii de Conturi ne paraseste anul acesta si bine face. Foarte multi dintre ei au facut mult rau acestei tari. Domnul Vacaroiu este unul dintre personajele negative ale acestei tari. Este un om care a distrus tara din orice functie pe care a ocupat-o, ca premier, dar mai ales ca sef al Curtii de Conturi.

Un om care a tinut aceasta entitate-cheie in Romania dupa chipul si asemanarea sa, adica o structura comunista", a spus Teodorovici.

El spera ca la conducerea institutiei sa fie numiti oameni care gandesc "pro-activ" si "pro-business", nu unii care sa fie speriati de lege.

"Curtea de Conturi si Ministerul de Finante sunt doua structuri importante care ar trebui reformate, fara a caror reformare nu se poate schimba nimic in economie. Sper ca la conducerea institutiei sa ramana oameni care au facut lucruri bune, care au un istoric cu adevarat palpabil pentru Romania", a declarat Teodorovici, pentru News.ro.

Intrebat daca nu ii este teama ca va fi exclus din partid pentru ca si-a exprimat nemultumirile in public, Teodorovici a spus ca "in afara de Dumnezeu nu se teme de nimic".

"Referitor la ce se intampla azi in PSD, eu cred ca un lider politic trebuie sa dovedeasca ca este un lider adevarat aducand langa el oameni. De dat afara din partid este usor.

Lucrurile cu aspect politic am sa le discut in partid, dar daca eu cred ca ceva nu este bun pentru Romania din punct de vedere economic si social, o voi spune inclusiv public", a afirmat Teodorovici.Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

4 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

5 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!