Botoşani: Un bărbat care a înjunghiat un taximetrist a fost reţinut de poliţişti

Botoşani: Un bărbat care a înjunghiat un taximetrist a fost reţinut de poliţişti

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a înjunghiat un taximetrist, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 35 de ani, din municipiul Botoşani, a fost reţinut la scurt timp după ce l-a lovit cu cuţitul în zona cervicală pe şoferul taxiului. Unul dintre poliţiştii ajunşi la faţa locului a acordat primul ajutor victimei în vârstă de 42 de ani.

"Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Botoşani, aflat în serviciul de patrulare pe raza municipiului Botoşani, a observat pe strada Petru Rareş un autoturism tip taxi care staţiona pe partea dreapta a părţii carosabile, iar dinspre acesta se deplasa un bărbat. Poliţiştii au procedat la interceptarea şi legitimarea acestuia, fiind stabilită identitatea acestuia, în persoana unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Botoşani. În timp ce legitimau persoana sus menţionată, poliţiştii au auzit strigătul de ajutor al unui alt bărbat, care se afla în autoturism. Întrucât victima prezenta tăieturi în zona cervicală şi sângera, unul dintre poliţişti i-a acordat acestuia primului ajutor până la sosirea echipajului medical, reuşind să oprească sângerarea, iar celălalt a imobilizat persoana suspectă", a afirmat Carp.

Victima a fost preluata de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, iar agresorul a fost ridicat şi dus la audieri, fiind ulterior reţinut pentru 24 de ore.

De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, în cauză fiind întrunite, susţin poliţiştii, elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”