Bugetul STS - suplimentat pentru implementarea soluţiilor de comunicaţii, în contextul COVID-19

Bugetul STS - suplimentat pentru implementarea soluţiilor de comunicaţii, în contextul COVID-19

Guvernul a aprobat în şedinţa de săptămâna aceasta suplimentarea bugetului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale cu suma de 10.379.000 lei, în contextul situaţiei generate de noul coronavirus.

În hotărârea Executivului, publicată joi în Monitorul Oficial, se arată că se aprobă suplimentarea bugetului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale pe anul 2020 cu suma de 10.379.000 de lei, la capitolul ''Ordine publică şi siguranţă naţională'', din care 2.619.000 lei la titlul ''Bunuri şi servicii'' şi 7.760.000 lei - la titlul ''Active nefinanciare'', din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020.

Sumele alocate vor fi utilizate pentru implementarea soluţiilor de comunicaţii şi tehnologia informaţiei necesare pentru asigurarea desfăşurării, în condiţii de izolare, a activităţii membrilor Guvernului şi Parlamentului, precum şi a activităţii celorlalte instituţii publice implicate în combaterea epidemiei de coronavirus şi limitarea răspândirii acesteia, se arată în document.

Sumele rămase neutilizate se restituie la Fondul de rezervă bugetară până la sfârşitul anului, precizează hotărârea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

5 Așa o fi?