Buzău: Centrul Rezidenţial pentru Victimele Violenţei în Familie din Râmnicu Sărat, declarat focar COVID-19

Buzău: Centrul Rezidenţial pentru Victimele Violenţei în Familie din Râmnicu Sărat, declarat focar COVID-19

Centrul Rezidenţial pentru Victimele Violenţei în Familie din Râmnicu Sărat a fost declarat focar COVID-19 de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Buzău, după ce aici au fost confirmate şase cazuri de infectare cu noul coronavirus, a informat, marţi, Prefectura Buzău.

"Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 4 şi 48 de ani şi au fost internate în unităţi sanitare. Direcţia de Sănătate Publică Buzău a declanşat ancheta epidemiologică şi a stabilit o serie de măsuri pentru a limita răspândirea coronavirusului şi în rândul altor persoane, precum: dezinfecţia terminală, izolarea contacţilor şi monitorizarea stării lor de sănătate, monitorizarea celorlalte persoane aflate în centrul social", se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit Prefecturii, de la începutul pandemiei şi până în prezent în judeţul Buzău au fost diagnosticate cu COVID-19 un număr de 565 de persoane, în ultimele 24 de ore fiind confirmate 32 de cazuri.

În prezent, 15 persoane se află în carantină instituţionalizată, iar 658 persoane sunt izolate la domiciliu. AGERPRES/ (AS- autor: Oana Mălina Negrea, editor: Anamaria Constantin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa