Buzău: Incendiu pe o platformă din Râmnicu Sărat unde sunt depozitate tone de resturi vegetale

Buzău: Incendiu pe o platformă din Râmnicu Sărat unde sunt depozitate tone de resturi vegetale

Un incendiu cu degajare intensă de fum a izbucnit marţi pe o platformă din incinta unei unităţi militare dezafectate din Râmnicu Sărat, unde sunt depozitate tone de resturi vegetale, pompierii intervenind cu patru autospeciale, potrivit reprezentanţilor ISU Buzău.

"Pe o platformă în incinta unei unităţi militare dezafectate, cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, au fost depozitaţi peste 2.000 de metri cubi de resturi vegetale, la faţa locului au fost dislocate patru autospeciale de stingere. În momentul sosirii pompierilor nu exista posiblitatea extinderii incendiului către vecinătăţi, în schimb ardea cu flacără şi degajare intensă de fum", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu.

Potrivit acestuia, intervenţia pompierilor este în curs de desfăşurare şi ar putea dura încă 10-12 ore.

"Dat fiind cantitatea mare de materiale combustibile, incendiul ar putea fi stins abia la orele serii, aşteptăm un utilaj şi de la primărie, în funcţie de direcţia vântului, fumul ar putea afectata şi blocurile de locuinţe din Râmnicu Sărat", a adăugat slt. Creţu. AGERPRES/(A - autor: Dorin Ivan, editor: Nona Jalbă; editor online: Magdalena Tănăsescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită