Cadouri pentru copii de Ziua Internațională a Copilului

Cadouri pentru copii de Ziua Internațională a Copilului

Cum te asiguri că găsești cele mai bune idei de cadouri pentru copii? Vrei un joc interactiv sau poate ceva la care să poată participa toată familia pentru mai multe ore de joacă? Venim în ajutorul tău cu idei pentru alegerea cadoului perfect.

Vârsta copilului sau pasiunile acestuia sunt factori importanți în alegerea unui cadou. Poți alege un set Lego, un joc de societate, sau poți alege un gadget. Alegerea cadoului este influențată și de bugetul pe care il poti aloca.

Idei Cadouri Copii

Marii retaileri au pregătit o mulțime de idei pentru cadourile de Ziua Copilului. Părinții au la dispoziție o mulțime de variante de jucării care îi vor ajuta pe cei mici să exploreze, să isi dezolve creativitatea și să-și perfecționeze abilitățile în timp ce se distrează copios.

Pentru pasionatii de tehnologie există cadouri care îi vor ajuta să creeze materiale video prin care să își exprime personalitatea. Copiii iubesc să creeze și să editeze propriul “conținut”, folosind filtre, efecte speciale sau fundaluri animate.

Copiii cu pasiuni pentru natura, au o multime de variante de jucarii si jocuri, care îi vor ajuta să învețe să facă experimente sau să afle mai multe despre lumea din jurul lor. Pentru copiii cu înclinații artistice există jucării care le vor permite să proiecteze și să-și creeze propriul trend sau să facă diferite obiecte de artă pe care să le poată expune în locurile peferate.

Pentru cei mai mici, până la 1 an, orice joacă înseamnă învățare, deoarece îi ajută să-și pună imaginația la lucru și corpul în mișcare.

Jocuri de societate

Părinții au rolul principal în viața copiilor, iar jocurile dețin un rol secundar. Jocurile stimulează creativitatea, ajută la dezvoltarea armonioasă a copilului, la dezvoltarea imaginației, a dexterității și a gândirii acestuia.

Cu ajutorul jocurilor de societate, copiii descoperă lumea distracției și voia bună alături de prieteni sau familie, în același timp își dezvoltă simțurile și spiritul competitiv.

Sunt multe jocuri de societate pentru copii sau adolescenți, depinde de tine ce alegi pentru copilul tău. Alege unele care să se potrivească cu vârsta lui, să-i permită acestuia dezvoltarea abilităților, să se joace cu plăcere împreună cu tine sau cu alți copii de vârstă lui.

Oferă-i copilului tău cele mai frumoase cadouri care să-i aducă bucuria de a se juca!

Barbie

Lumea Barbie este regatul magic din care fiecare fetiță își dorește să facă parte.

Păpușa cu părul perfect blond, care nu-și pierde niciodată popularitatea, este cea mai cautată și apreciată de fetițele din întreaga lume. Barbie a revoluționat lumea păpușilor, a devenit un icon și în prezent anunță cele mai importante evenimente din viața fetițelor. Fie că este vorba de participarea unei femei la bordul unei nave ce va fi lansată de NASA sau în amintirea unei femei care a luptat pentru drepturile oamenilor, păpușa Barbie este cea care ia chipul și ținuta acelei personalități.

Păpușa Barbie a fost folosită pentru încurajarea fetițelor să-și aleagă meserii care ar fi alocate bărbaților, astfel prin campania “Poți fi orice îți dorești!” fetițele din toată lumea folosesc modelul păpușii Barbie pentru a-și construi propriile vise, visul de a deveni cineva important atunci când vor fi mari.

Lego

Cine nu iubește jocurile Lego? Brandul LEGO a devenit cel mai popular joc de construcții din lume și este o modalitate extraordinară de a petrece timpul liber cu cei mici și de a vă distra construind propria lume de poveste,.

Lego îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile de coordonare, și în același timp ajută și la dezvoltarea creativității acestora.

Lumea LEGO este impresionantă iar adulții sunt la fel de încantați ca și cei mici de numeroasele piese colorate. Poți alege jocurile de Lego în funcție de vârsta copilului tău. Acestea au inscripționate vârsta de la care pot fi folosite, astfel că Lego Duplo este potrivit pentru un copil de 1 an, iar pentru copiii care sunt familiarizați cu lumea înconjurătoare sau au anumite personaje preferate, poți alege un Lego City sau Lego Friends.

Pentru adolescenții pasionați de Lego, cea mai buna allegere este Lego Technic. Seturile Technic au multe piese și o dificultate de construcție mai mare. Lego nu mai este doar un joc de construcție, ci un adevarat hobby.

Ajută-l să exploreze lumea Lego și găsește cadoul potrivit pentru copilul tău!

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...