Cam repede! Iohannis, HUIDUIT la deschiderea Festivalului Enescu/ADMONESTAT pe Facebook

Cam repede! Iohannis, HUIDUIT la deschiderea Festivalului Enescu/ADMONESTAT pe Facebook

Președintele Klaus Iohannis și soția sa Carmen au sosit duminică seara la Sala Palatului pentru a participa la deschiderea festivalului Enescu. Președintele n-a avut însă parte de o primire călduroasă din partea oamenilor strânși în fața Sălii Palatului. Acestia l-au huiduit și i-au strigat 'Rușine!'. Spectatorii care așteptau să intre în Sala Palatului, pentru a urmări primul spectacol al festivalului, i-au strigat „La pușcărie!” și fostului președinte Ion Iliescu, iar lui Klaus Iohannis și soției sale, Carmen, că „profesorii și medicii n-au bani de mâncare și voi vă faceți haine!”

Președintele Klaus Iohannis și soția sa,  care purta o rochie lungă, de culoare turcoaz, au ajuns la Sala Palatului cu câteva momente înainte de începerea concertului de deschidere a Festivalului Enescu. 

Admonestat pe Facebook de doi ziariști

Circulaţia pe Valea Oltului s-a desfăşurat cu dificultate duminică, din pricina unui accident rutier. Cu toate acestea, coloana preşedintelui Klaus Iohannis a trecut fără probleme, deşi pe ambele sensuri de mers erau cozi de câţiva kilometri. Situaţia a fost semnalată de jurnaliştii Liliana Ruse şi Cristian Vasilcoiu. Cei doi s-au plâns că în timp ce ei, alături de ceilalţi şoferi, au aşteptat deblocarea traficului pe Valea Oltului, coloana preşedintelui, formată din 10 maşini, a trecut fără probleme.

"Auziţi, domnu' Iohannis, am stat o oră jumate blocaţi pe Valea Oltului din cauza unui accident. Cozi de 5 km pe ambele sensuri. Cam ce credeţi că am simţit noi, ăştia, de-abia de urniserăm, cînd a trecut în zbor coloana dvs, cu 10 maşini, plus ambulanţă, iar antemergătorul urla isteric să oprim? Ştiu că te grăbeai la concert, dar pleacă şi mata mai devreme de acasă, că ştii cum se circulă pe la noi. Hai, vizionare plăcută şi anunţă-ne pe facebook unde sunt radare", a scris Liliana Ruse, pe reţeaua de socializare.

"Valea Oltului e blocată! Doar IOHANNIS are prioritate, că numa' el trebuie să ajungă la Bucureşti!", a scris Cristian Vasilcoiu, pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Explicațiile unui psiholog privind riscurile dormitului în paturi separate în cuplu

2 Arheologii cred că ceea ce au găsit până acum reprezintă doar „vârful unui vast iceberg artistic antic”

3 Doamna Lasconi, ultima „haltă” a USR înaintea deraierii definitive, pentru că nu va mai intra în Parlament...

4 Are dreptate Adrian Năstase când spune că Udrea face pușcărie în locul lui Băsescu?

5 „Ne-au trimis ca pe animale la tăiere. Nu știu dacă mai scap”